Zece reguli pentru a fi om

Am gasit acum cateva zile, in limba engleza un fisier tip word intitulat “Ten Rules for Being Human”, l-am tradus cat de bine am putut pentru a nu-si pierde nici intelesul, nici misterul …

Zece reguli pentru a fi om

1.Vei primi un corp. Îţi va plăcea sau îl vei urâ, dar este al tău pentru întreaga perioadă.

2.Vei învăţa lecţii. Te vei înscrie la o şcoală numită „viaţa”

3.Nu exista greşeli, doar lecţii. Creşterea este un proces de încercări, erori şi experimente. Experimentele eşuate sunt la fel de importante ca şi cele duse la bun sfârşit.

4.Lecţiile sunt repetate până sunt învătate. O lecţie va ieşi în drumul tău în diverse forme până o vei învăţa. Când o vei invata , vei putea trece la urmatoarea

5.Invatatul nu se termina niciodata. Nu exista nimic in viata sa nu aiba o lectie. Daca mai esti in viata inseamna ca mai ai lectii de invatat.

6.”Acolo” nu este neaparat un loc mai bun ca „aici”. Cand „acolo” a devenit „aici”, vei obtine pur si simplu un alt „acolo” care va arata din nou mai bine ca „aici”.

7.Alti oameni nu sunt mai mult decat niste simple oglinzi de ale sufletului tau. Nu poti iubi sau urâ cum e o persoana, doar daca se reflecta in ceea ce iubesti sau urăşti la tine

8.Ceea ce faci cu viata ta tine de tine. Ai toate uneltele si resursele de care ai nevoie.Cum le vei folosi depinde de tine. Alegerea este a ta.

9.Raspunsurile se afla in interiorul tau. Raspunsurile la intrebarile vietii se afla in interiorul tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti, sa asculti si sa ai incredere.

10.Vei uitat toate acestea