Visul meu cinematografic

Salut. A trecut ceva timp  de când nu am făcut o leapşă şi iubita mea de la război în… 1 a picat la ţanc cu una. Trebuie să vă spun în ce filme mi-ar fi plăcut să joc. Voi alege filmele indiferent de an si de gen, pe cele care mi-au plăcut în mod deosebit.

Să începem cu „Dumnezeu pentru o zi”, pentru că sunt un mare admirator al lui Jim Carrey şi filmul a fost genial.

Al doilea film în care mi-ar fi plăcut să joc, cel puţin în copilărie, este „Home Alone”, deoarece tot timpul imi plăcea să inventez lucruri noi cu jucăriile obişnuite.

Al treilea este un serial. Acesta este „How I Met Yout Mother”, deoarece este un serial Legen.. wait for it… dary! Deasemenea ca şi pe JC, pe Neil Patrick Harris îl apreciez şi urmăresc cu drag.

Tot un serial este la numărul 4, este vorba de House M.D. Chiar dacă s-a terminat, ceea ce a făcut ca mii de oameni să plângă, eu sunt abia la sezonul doi, cred că am fost în comă până acum de nu am aflat mai repede de el. Este awesome şi ăsta, mulţi spun că este despre medicină, dar el este despre oameni. Doctorul Gregory House are o problemă la picior şi merge cu un baston. El este antipatic şi obiectiv, dar totdeauna are dreptate în diagnosticuri.

Bănuiesc că leapşa a fost făcută de majoritatea blogosferei, deci nu o dau mai departe. Poate să o ia oricine vrea.