Vara si riscul de pierdere a auzului – Partea a II-a

# 3: Calatoresc cu o barca cu viteza

Daca va aflati intr-o scena din Hawaii-Five-O, va puteti imagina o plimbare in jurul lacurilor sau oceanelor care fac parte din timpul vacantei de vara. Si daca nu vrem sa va oprim (nu am fi putut sa tinem pasul cu voi pentru un inceput), trebuie sa stiti ca atat zgomotul vantului, cat si nivelul de zgomot al motorului ar putea sa va afecteze in permanenta auzul daca sunt peste 100 decibeli. Asadar, protejati-va din nou urechile cu dopuri pentru urechi sau luati in considerare beneficiile pentru sanatate ale caiacului pentru o aventura mai placuta si mai senina.

# 4: Lucrul in gradina dvs.

Gradina dvs. este locul perfect pentru gratare de vara, momente de recreere si relaxare si jocuri cu copii. Din aceasta cauza, s-ar putea sa va petreceti mult timp inainte si in jurul sezonului de vara, facand gradina in ordine. Cu trimmere de gard, cositoare de gazon si suflante de frunze, veti fi o albina ocupata, facand spatiul dvs. exterior sa arate asa, si asta este bine, dar trebuie sa va amintiti auzul. O multime de echipamente de gradinarit functioneaza intre 80 si 100 de decibeli, deci trebuie luate masuri de precautie. Puteti atenua daunele cauzate de zgomot, asigurandu-va ca echipamentul dvs. a fost intretinut corespunzator, dar trebuie sa purtati inca ochelari de protectie sau dopuri pentru urechi atunci cand va mentineti zona de gradina.

Speram ca aveti o vara fabuloasa, dar luati masurile de precautie mentionate in acest articol, astfel incat sa va bucurati (si sa auziti) multe delicii care va asteapta in acest sezon si in multe sezoane de vara!