Util: emoticonuri pentru blog

Mulţi dintre bloggerii care au blog pe blogspot sau pe wordpress, dar fără domeniu propriu se confruntă cu o mică problemă. Nici blogspot, nici wordpress (fără domeniu) nu dispun de plugin-uri care să permită adăugarea emoticonurilor în postare, ceea ce e un lucru supărător, pentru că mulţi se exprimă mai uşor ajutându-se de aceste emoticonuri care ne dau posibilitatea să arătăm şi celorlalţi ce simţim în acel moment.

De aceea, am găsit o soluţie pentru cei cu această problemă. Am găsit un mic generator de coduri HTML al tuturor emoticoanelor de la yahoo messenger, www.all-emoticons.com. OK, poate sună puţin complicat şi de neînţeles, dar nu e chiar atât de greu. Am să vă învăţ ce trebuie să faceţi:

1) dacă în timp ce scrieţi postarea vreţi să adăugaţi un emoticon, selectaţi secţiunea HTML a postării care arată aşa.

2) Intraţi pe www.all-emoticons.com, căutaţi emoticonul pe care doriţi să-l utilizaţi, selectaţi codul din dreapta acestuia şi copiaţi-l.

3) Căutaţi cuvântul sau propoziţia după care vreţi să puneţi un emoticon şi daţi Paste. În locul acela vă va apărea codul HTML al acelui emoticon.

4) Faceţi aşa de fiecare dată când doriţi să inseraţi un emoticon în postarea voastră, apoi salvaţi articolul. Ta-dam!Acum emoticoanele apar în postare fără ca acestea să îngreuneze încărcarea blogului. Sper să vă fie de folos şi să-l folosiţi cu plăcere!