Splash!

După atât timp de absenţă, m-am întors cu o postare proaspătă direct de pe malul mării. După cum v-am zis, am venit cu iubita mea la Roma, unde ne petrecem vacanţa. Recent, am ajuns şi m-am instaurat repede. De pe 1 iulie, am şi eu abonament şi pot să mă plimb pe unde vreau eu prin regiune. A venit şi momentul să merg la mare cu iubita mea, Ana, unde, normal, a trebuit să o învăţ să înoate. Nu a fost uşor, dar într-un final a reuşit şi chiar se descurcă bine. E super tare aici, e cald şi miros de cocos. Glumesc, fără miros de cocos, aşa cum ar fi crezut o anumită persoană, că în altă ţară aerul are alt miros.

După aceea, am fost la Roma, unde am vizitat Colloseo, Vaticanul, Piazza Venezia şi alte ruine. Am făcut multe poze cu aparatul mamei mele (care sper din tot sufletul că va fi al meu până la toamnă) şi imediat o să vă arăt şi vouă.

Pe 4 iulie a fost lansarea The amazing Spiderman în 3D în cinema-urile de aici şi mă oftic de mor că nu am fost, pentru că biletul costa 28 de euro şi nu-mi convenea, pentru că peste câteva săptămâni biletul se va ieftini considerabil şi voi putea merge scutind nişte bani.

Anul ăsta am noroc că mi s-a pus internet, că in alţi ani, stăteam degeaba uneori în casă. Pe de altă parte, nu e prea tare să locuiesc cu părinţii, după 3 ani de stat singur, dar ştiţi de ce? Nu sunt lăsat în pace, sunt monitorizat aproape tot timpul şi sunt un fel de sclav domestic.

Cosmin în sus, Cosmin în jos, Doamne! M-am săturat! Mă mai ajută şi Ana, cum poate, dar în rest e ok. Să fii văzut reacţia mamei mele azi, când a auzit că ascult dubstep şi îî spune Anei „Nu îmi vine să cred că fiul meu a ajuns să asculte aşa ceva”. După mult timp, îmi dau seama că nu mă pre potrivesc cu ai mei. Mai este mult timp din viaţa asta, aşa că eu profit de vacanţă şi mă distrez.
Acum uitaţi nişte fotografii făcute de mine şi de Ana