Soarele si mancarea nociva dauneaza tenului

Pielea este cel mai mare organ si cel care are cel mai mult de suferit din cauza factorilor exterior. Este nevoie de multa atentie pentru a avea un nten sanatos mult timp. Exista doi factori carora trebuie sa le oferiti o atentie sporita pentru a avea un ten frumos si sanatos.

Evitati expunerea la soare

Prea multa expunere la soare va poate deteriora rau pielea. Aceasta deoarece caldura soarelui poate provoca deshidratarea pielii si cauzeaza cercuri intunecate in jurul ochilor. In cele din urma vor aparea riduri si linii fine. Cand va asezati cu fata la soare va inchideti, de obicei, ochii in mod spontan; aceasta expresie faciale poate duce in cele din urma la riduri.

Manancati alimente nutritive

Ceea ce mancati. poate avea un impact mare asupra aspectului dumneavoastra. Si prin alimentatie, va spunem ca trebuie sa evitati sa aveti o dieta bogata in zahar, pe care stim ca este destul de greu de tinut. Zaharul contribuie la obezitate, textura neplacuta a pielii, spargerea acneei si imbatranirea prematura. Se poate face ceva mai rau? Nu, poate iti satisface gusturile, dar aspectul tau nu te va satisface mai tarziu. Astfel, trebuie sa urmati o dieta echilibrata bogata in legume si fructe. Asta iti va face pielea mai sanatoasa. Pentru consumul de proteine, indreptati-va spre peste, in special somon, este dovedit pentru ca va imbunatati sanatatea generala, precum si cea a pielii.