Sfaturi pentru a aplica mascara ca un profesionist

1. Alege un rimel rezistent la apa – fiecare femeie a trecut cu siguranta prin aceste episoade dezamagitoare. Este de obicei cea mai frecventa problema cu care se confrunta femeile in timp ce aplica rimelul in viata lor de zi cu zi. Trebuie sa existe o modalitate de a evita toate aceste probleme. Achizitioneaza un mascara impermeabil,acestea sunt cele mai bune tipuri. Exista unele conceptii gresite cum ca rimelul impermeabil ar fi periculos pentru piele, dar, de fapt sunt doar conceptii gresite. Nu le lasa sa ajunga la tine, pentru ca majoritatea rimelelor sunt aprobate de medicii dermatologi profesionisti.

2.Incepeti din partea de jos – ei bine, artistii stiu cel mai bine. Ei pretind ca aplicarea machiajului de jos va face genele mai voluminoase. Nu este nimic de pierdut, puteti incerca acest truc si puteti vedea daca acesta functioneaza si pentru dumneavoastra.

3.Aplicati mai multe straturi – va trebui sa stapanesti jocul de stratificare pentru a accentua nuanta genelor tale.Dupa ce asteptati cateva secunde, trebuie sa aplicati un alt strat inainte ca primul sa se usuce.

4.Evitati prea multa pompare in sticla – aceasta este o grseala la care se incadreaza majoritatea femeilor si care ruineaza micul nostru aplicator de frumusete fara sa isi dea seama. Majoritatea timpululi pompam bagheta rimelului in sticla in mod constant ceea ce poate distruge bagheta prin crearea unor loturi murdare.La final rimelul va fi uscat si aglomerat si nu este ceea ce va doriti.Indicat este sa rasuciti bagheta in timp ce o scoateti din sticla.

5.Alege culoarea perfecta pentru tonul tau – alegeti tipul si culoarea potrivita. Nu cadeti in capcana de a alege orice culoare doriti fara sa se potriveasca cu tonul pielii dumneavoastra.