Sfârşit de paradis…

Ştiaţi că, lucrurile bune sau frumoase durează puţin, nu? Aşa s-a întâmplat şi cu bucăţica de paradis oferită de ministerul învăţământului elevilor anul acesta. Cu toate că a durat puţin, a fost cea mai tare vacanţă de iarnă de până acum, nu pentru ski, nu pentru zăpadă sau mai bine zis, lipsa de zăpadă, nu pentru show-uri sau ieşiri în fiecare seară cu prietenii. Cititorii mei ştiu de ce, dacă vreţi să aflaţi, intraţi aici. A fost o iarnă plină de călătorii, experienţe noi, cunoştinţe noi, dar nu in ultimul rând, dragoste! Am fost vizitat de foarte multe ori de către prieteni, si am avut parte de surprize plăcute.

Cea mai haioasă surpriză pe care am putut-o primi, a fost în seara de ajun al Crăciunului, când m-am trezit la uşă cu toţi prietenii mei, care au început să-mi cânte “Feliz Navidad”.Mă întreb cine a mai păţit asa ceva, adică nici nu m-aş fi gândit că un grup de aproximativ 6 “nebuni” să-mi bată la uşă în modul acesta. Am primit cadourile şi i-am invitat în casă unde am servit ceva, nu vă spun ce. Ahhh… în iarna asta am terminat şi “Assassin’s Creed Revelations”, am uitat să vă spun. A fost fooarte taree.
Eu mă simt foarte ciudat când mă gândesc că vine un semestru de 6 luni, dar nu voi simţi cum trece timpul deoarece mă voi vedea lunar cu ea.

Şi pentru că e ziua scumpei mele iubite, Ana, vreau să-i urez La Mulţi Ani, o aniversare plăcută şi cât mai multă fericire!

Te iubesc foarte mult, scumpa mea!