Setea e prea mare!

Buna! Sau “Hallo ha” Cum se spune în Hawaii (Ooo, da… Hawaii! Cine nu vrea acolo?) În fine… cred că acum sunteţi aşa…. Da, sigur vă întrebaţi despre ce fel de sete vorbesc eu acum. Cu  puţine minute înainte de a da new post aici, am realizat cât de mult îmi lipseşte sportul.

Şi nu, nu sunt un cocalar care făcea sală pe manele şi nu mă laud cu “muşchii mei”, ci doar făceam sală pentru sănătate. Doamne… abia acum după 2 luni de stat “pe scaun” îmi dau seama cât de mult îmi lipseşte mişcarea… Pur şi simplu mă durea tot corpul de la febră, dar simţeam că trăiesc cu adevărat. Îmi lipsesc toate aparatele alea la care lucram din greu, îmi lipseşte sacul de box pe care mă descărcam la nevoie… îmi lipseşte sângele din vene, sunt o legumă putrezită.

Deci, oameni buni, copii, femei…orice. Aţi face bine dacă v-aţi mobiliza puţin şi nu permiteţi lenii să vă cuprindă. Povestea mea e mai complicată, nu m-am lăsat din lipsă de chef, ba chiar am avut ambiţie, dar din cauza unui handicapat unor factori nefavorabili am fost nevoit sa plec de la sala. Vreau să-mi demonstrez că reuşesc să fac sport şi fără fiare, ci doar cu natura. De aceea abia aştept eu vara.