Sala Tinecz, gazda celor mai deosebite petreceri

Tindem sa ne amintim, adesea, de evenimentele pe care le-am sarbatorit in compania oamenilor dragi. In tot acest joc al rememorarii, locatia este extrem de importanta, intrucat aceasta poate insufla acea atmosfera de petrecere si ii poate face pe invitati sa se deschida pentru a trai clipa cu relaxare si buna dispozitie. Restaurant Tinecz este locatia predilecta unde puteti trai cu intensitate cele mai importante evenimente, acompaniati de oamenii dragi voua si meniuri pe alese. Tinecz va pune la dispozitie o sala splendida, a carei stralucire este redata printr-un design clasic si elegant, ce se preteaza momentelor unice din viata.

Sala Tinecz – locul in care traiti clipa in pasi de dans

Tort nunta

Evenimentele importante se sarbatoresc la Tinecz, indiferent de natura sau dimensiunea lor. Timisorenii, dar nu numai, au prins gustul petrecerilor cu staif si nu exista ocazie in care acestia sa nu apeleze la Tinecz pentru a inchiria sala splendida in care s-au tinut cele mai sonore evenimente, in care invitatii au stralucit in lumina candelabrelor victoriene.

In cei mai bine de 20 de ani de la infiintare, in sala Tinecz au avut loc nunti memorabile, de poveste, pe care timisorenii si le reamintesc cu drag de fiecare data. La momentul unic ce tine prima pagina a albumului de cuplu au contribuit si meniurile variate, atent selectionate dupa gustul fin al bucatarilor chefi, dar si al familiei Martinecz, cea care detine localul si il pune la dispozitie tinerilor ce aspira la o viata fericita impreuna. Meniurile de nunta sunt alcatuite din preparate sofisticate si bauturi fine, pentru ca invitatii sa se delecteze cu dish-uri rafinate si sa se bucure de moment relaxati de gustul sublim al celor mai savuroase feluri de mancare pregatite cu ocazia fericitului eveniment.

Sala Tinecz este dedicata in mod deosebit nuntilor elegante si sofisticate, dovada constand in designul unic si original. Sala Tinecz epateaza printr-o eleganta cruciala, care vine sa completeze tinutele alese ale doamnelor prezente la eveniment, oferind, totodata, un spatiu confortabil domnilor ce nu se odihnesc o clipa pe durata petrecerii. In scopul de a le oferi invitatilor un spatiu cat mai fluid, sala Tinecz este accesorizata subtil in partea superioara, acolo unde candelabrele se imbina perfect cu oglinzile, oferind impresia unui cadru de poveste.

Total diferit de ceea ce pare a fi o sala de nunta, sala Tinecz impresioneaza prin dimensiunea elegantei, motiv pentru care se preteaza oricarui alt timp de eveniment unde exista un numar mare de invitati. Astfel, la Tinecz se pot tine si petreceri de botez sau chiar aniversari, iar cei care planuiesc din timp o petrecere alaturi de colegii de birou se pot distra in cadrul unui eveniment corporate. Atmosfera incendiara este eliberata, insa, pe terasa exterioara amenajata in stil italian, acolo unde invitatii se pot relaxa si pot socializa in timp ce isi incarca bateriile pentru un nou dans.

Povestea Tinecz a inceput in urma cu mai bine de 20 de ani, insa nu se incheie aici. In sala Tinecz din Timisoara se organizeaza cele mai frumoase evenimente, iar atmosfera de poveste redata de designul sublim si eleganta locatiei indeamna tot mai multi timisoreni sa aleaga Tinecz pentru momentele unice pe care vor sa le sarbatoreasca alaturi de oamenii dragi lor. Sala Tinecz va ofera cadrul perfect pentru a petrece impreuna clipe unice si memorabile si a grava instantanee de poveste!