Revenit-am în formaţie

Salut! Mă mai cunoaşteţi? Bună întrebarea asta după cât timp am lipsit. Vreţi să vă povestesc care e faza? Hai că vă spun… Deci, acum o lună şi vreo jumate, Ana a vrut să-şi vândă annitu.ro. Bun, a dat anunţul şi după scurt timp se trezeşte cu conturile de yahoo, contul de la firma de host şi de la wordpress sparte. Aoleoo, cum să păţeşti aşa ceva?

Culmea e că am şi vorbit cu tipul care mai nou deţinea site-ul, cică l-a „cumpărat”. Da, de unde? În fine, şi cum eu eram hostat de draga mea iubită, Ana şi contul era spart, tipul s-a ofticat că i-am şters domeniul şi ne-a şters tot conţinutul. Era şi ilariant.eu pe acolo. Păcat. Asta e cauza pentru care am şi www. acum la domeniu.

Nu mă dau bătut, iubesc mult blogul ăsta pentru ca am muncit împreună cu Ana la el şi a ieşit ceva super, părerea mea. De vreo două zile îmi merge blogul, dar nu l-am făcut încă prea public, pentru că am avut ceva lucrăr tehnice la el. Acum am revenit cu un aspect îmbunătăţit şi o aplicaţie pentru Android pe care o puteţi descărca din sidebar. Eu vă urez o seară plăcută şi somn uşor! Acum merg să învăţ la chimie…