Renovarea propriei locuințe este o adevarată provocare

Daca dupa cateva decenii v-ati decis sa va reconstruiti de la zero propria casa si sa inlocuiti chiar si ultima urma de „vechi” cu lucruri inovative, care asigura un plus de utilitate, trebuie sa stiti cu siguranta spre ce variante trebuie sa va indreptati.

De cele mai multe ori, amenajarile interioare se fac cu spor intr-o perioada de timp relativ restransa, gratie firmelor colaboratoare care propun un nivel de eficienta crescut. Insa, daca avem un plus de perspectiva, ne vom gandi si la viitor sau la urmatoarele perioade ce ne asteapta. Cu siguranta ca intr-o casa moderna primirea sezonului rece ar putea fi o adevarata provocare, mai ales daca ne referim la instalatiile de la nivelul locuintei noastre.

In cazul in care am reconditionat aproape totul si ne mai ramane doar sa apelam la calitatea si nivelul de utilitate al diferitelor tipuri de ansambluri si subansambluri de la nivelul locuintei, ar trebui sa incepem totul de la calitatea sistemului de incalzire. Deseori, furnizorul local ne poate ridica mari probleme, mai ales daca ne referim la perioada in care agentul termic incepe sa isi faca aparitia, comparativ cu temperaturile ce se gasesc la nivel ambiant.

Incalzire in blocuriNu credeti ca ar fi momentul sa scapati de toate aceste situatii neplacute sau disconfortante si sa apelati la un sistem de incalzire electrica prin pardoseala, care poate deveni o lovitura de impact pe cat de eficienta, pe atat de economica?

O incalzire prin pardoseala se face cu ajutorul unor instalatii electrice ce sunt montate in spatele suprafetei protectoare intr-un mod inedit, astfel incat riscul folosirii lor pe timp indelungat sa fie nul.

Stiati ca daca mizati pe incalzire in pardoseala puteti testa calitatea acesteia imediat dupa instalare, ea fiind capabila sa distribuie caldura uniform in absolut orice incapere de la nivelul imobilului?

In cazul in care acest concept de incalzire electrica in pardoseala v-a starnit interesul, diferite site-uri de referinta va stau la dispozitie pentru a putea obtine cele mai bune informatii, dar si cateva imagini sugestive care sa ateste noutatea acestui sistem. Un producator de sisteme si termostate pentru incalzire in pardoseala nu numai ca o sa va asigure functionarea instalatiei pentru un timp indelungat, dar odata incheiat un contract de colaborare, operatiunile periodice de mentenanta vor fi facute in mod gratuit.

Stiai ca poti avea deplin control asupra temperaturii cu ajutorul unui termostat care se bazeaza pe un principiu unic de functionare?

-> este un sistem programabil, cu patru evenimente standard.

-> prezinta functia de temporizator

-> prezinta un numar variabil de senzori

-> designul acestora este personalizat, astfel incat sa se integreze in cadrul oricarei locuinte

-> structura de navigare a termostatului este una suficient de intuitiva, astfel incat acesta sa poata fi controlat de orice persoana din casa

-> prezinta mai multe tipuri de setari

Foarte multe provocari ofera un astfel de sistem inovativ omului de rand, asa ca nu iti ramane decat sa incerci sa oferi o viziune noua perspectivelor casnice.