Protejati-va pielea de acnee cauzata de masca de fata

O masca de fata este un nou normal. In fiecare dimineata, imi potrivesc tinuta cu pantofi, o poseta si, desigur, o masca de fata. In calitate de cetateni responsabili, toti purtam o masca pentru a ne proteja pe noi insine si pe ceilalti de infectiile virale. Dar, cu o mare responsabilitate vine un pret excelent. Aceste masti provoaca iritatii ale pielii, cosuri sau chisturi acneice. Oamenii observa cosuri pe fete, dar nu toti sunt constienti de motiv.
Da! Masca acneei este un lucru real. Dar, reducerea utilizarii mastii nu este solutia. Atunci cum vom preveni acneea cu masca COVID? Din fericire, avem o multime de solutii simple pentru a scapa de maskne. Dar, inainte de a merge mai departe, sa intelegem mai intai de ce masca dvs. nu coopereaza cu pielea ta?

Cum apare acneea mastii pe pielea noastra
O multime de motive care implica masti pot fi daunatoare pielii. Sigur, masca te protejeaza de probleme mai mari. Dar acneea s-ar putea agrava si daca nu este tratata. Respirati in interiorul mastii, care creeaza umezeala pe suprafata mastii si se intinde pe piele. Indiferent daca aveti pielea grasa, pielea inflamata sau pielea uscata, umezeala va da nastere acneei.

Bacteriile prinse pe piele sub masca sunt principalul vinovat din spatele acneei. Apoi, din nou, tragerea mastii in jos pentru a manca sau a bea provoaca frecare care duce la eruptii cutanate sau roseata. Din fericire, fetelor, suntem binecuvantati cu remedii pentru ingrijirea pielii pentru a ne lua ramas bun de la masca acneei.