Prietenii- parte din viaţa mea

Salut, internauţi! Cu toţii ştim că, dacă am fi singuri, am înnebuni. Deşi tot ce e prea mult strică, am o mulţime de prieteni buni. Datorită lor am avut curaj în unele situaţii şi m-au sfătuit ori de câte ori am avut nevoie.De obicei, viaţa unui om este influenţată total de anturaj, anturaj în sensul bun. Pentru că trăieşti pentru alţii şi alţii trăiesc pentru tine. Aceasta este societatea şi noi trăim în ea. Uneori nu ne dăm seama ce rol au persoanele din jurul tău în viaţa ta. Mi-am pus de multe ori intrebare: Oare ce s-ar întâmpla dacă nu au exista persoane pe glob? Ce aş face?

Interacţiunea= viaţă. În societate este interacţiune. Cum ziceam, multumesc tuturor prietenilor care fac parte din viaţa mea şi eu fac parte din viaţa lor. Multumesc lui Paul, Cosmin, Alex, Ovidiu, Remus, Tudor, Cristian, Mircea, Ştefan, Alexandra, Diana, Cătălina, Andreea şi mai nou, Teona pentru că sunt parte din viaţa mea.

Ei formează grupul în care eu sunt. Nu voi uita niciodată epicele seri “cinematografice” la mine acasă, până târziu, cu multă veselie şi bunăstare.

Despre Ana nu am vorbit în acest articol deoarece, noi avem o relaţie specială, una de dragoste. Nu se exclude faptul că trebuie să ne înţelegem ca prieteni, fraţi, iubiţi în acelaşi timp.
Sper ca relaţiile astea să fie cât mai durabile şi să fie o parte importantă din viaţa mea şi pe viitor, că doar asta contează.