Povestea mea fara sfarsit

Spre ruşinea mea, nu prea am trecut pe aici, deoarece am avut niste zile cam neprielnice.
După titlu, acum vă întrebaţi ce vreau eu să spun prin povestea mea fără sfârşit. Ei, bine… e o poveste cam lungă. Este o poveste care mi-a dat o lecţie de viaţă foarte importantă şi ceea ce am învăţat din asta, vă transmit şi vouă: Alegeţi-vă BINE prietenii!

Eu unu, nu am fost atent la acest aspect şi acum văd rezultatele, care nu par a fi plăcute.
Totul a început anul trecut, când am cunoscut un tip, nu dau nume.Tipul ăsta părea foarte, foarte de treabă la început. Am devenit cei mai buni prieteni, dar după câteva luni şi-a luat-o în cap, ca să spun aşa.

Şi-a bătut joc de mine şi a profitat în aşa fel încât să nu-mi dau seama. De atunci, suntem într-un fel de război. De atunci a ieşit tot ce e rău din el, toată încăpăţânarea, toată răutatea, dar eu nu m-am lăsat mai prejos şi i-am răspuns la fel. Tipul ăsta, înafară că trăim pe aceeaşi planetă, nu are nimic în comun cu mine. Ne interesează total alte domenii, total alte aspecte, avem total alte principii şi aş putea continua lista foarte mult. Am prieteni cu adevărat buni şi tipu era gelos pe ei.

Ca să vezi… era invidios pentru că nu ieşeam cu el şi ieşeam cu cei cu care am ce discuta. Am tras linie şi am ajuns la inevitabila concluzie că nu are niciun rost sa fiu prieten cu el. Am început să îl ignor, să nu îl caut, să nu mai vorbesc cu el. Mi-a cerut un favor, bine… era ceva cu totul de neacceptat şi logic că, l-am refuzat. De atunci a căutat motive să se ia de mine şi aşa mai departe. În seara trecută a venit momentul decisiv. Ne-am certat cu scântei şi i-am spus ce gândeam, ceea ce nu i-a convenit şi a început să scuipe cu venin în stânga şi în dreapta.

Buuuun… treaba nu era bună, nu mai găseam cuvinte cu care să-l mai înjur. După un decurs mai lung, s-a calmat dulău’. Am decis să rupem orice legătură şi să ne lăsăm în pace unul pe celălalt. Păcat că tipu’ ăsta are nişte părinţi de nota 10 şi pe care îi respect. Ăsta nu merită respect nici dacă l-ar plăti în aur.

Încă o dată vă spun, prieteni! Alegeţi-vă bine prietenii, dacă nu..veţi fi împărţiţi în două tabere, ca mine.