Pokerul, o activitate placuta sau una nociva?

Nu vorbesc despre pariuri, insa acum mi-a trecut prin minte sa o fac.Trebuie sa marturisesc sincer ca cel putin pana acum nu am practicat aceastaactivitate pentru ca pur si simplu nu am avut ocaziile necesare si nici nu amsimtit nevoia sa fac acest lucru. E ciudat cum inca nu am participat la niciunpariu, avand in vedere faptul ca prietenii mei sunt complet innebuniti dupaacest lucru si imi vorbesc intr-una numai despre acele pariuri live la care totparticipa. Acum inteleg…Se explica de ce ii vad asa rar; Din moment ce s-auapucat de pariuri si-au descoperit placerea de a-si incerca norocul si de acastiga cativa banuti in plus, au uitat complet de lume si de prietenii lor.

De exemplu,am un coleg de clasa (nu are rost sa ii fac numele public) care s-a apucat depariat si atat de mult i-a placut, incat pe la scoala vine rar, iar mama lui iida bani crezand ca ii va folosi in scopuri educative, insa el ii cheltuieste lapariuri, mai ales la sportingbet (pariuri sportive). Acest exemplu este unul negativsi daca l-am dat, nu inseamna ca eu consider ca a paria este o hobby nociv. Badin contra.  Orice activitate poate aveasi o parte educativa si placuta care ne poate modela frumos.

Oricum, eunu sunt o persoana fixata pe o idee care priveste doar inainte, asa ca suntdispus ca in viitor sa incerc orice,  poatechiar si  sa-mi incerc norocul ladiferite jocuri de noroc. Avantajul este ca am multi prieteni care se pricep laasta, deci am de unde invata, asa ca pot oricand sa ma alatur lor.