Platforma care ofera culoare cumparaturilor tale

Magazinele online se straduiesc din rasputeri sa le ofere utilizatorilor o experienta cat mai prietenoasa si confortabila, punandu-le la dispozitie sectiuni dedicate intereselor lor specifice. Cu toate acestea, nu pot acoperi intreaga plaja de specificatii ce ii pot ajuta pe cumparatori sa ajunga drept la tinta in momentul in care acestia sunt in cautare de un produs intr-o anumita cromatica, avand la dispozitie sectiuni generale care se regasesc pe toate site-urile de profil.

Cautare in functie de culoare

Dorind sa le ofere cumparatorilor o experienta inedita atunci cand sunt in cautarea de articole vestimentare si accesorii, platforma jingle.ro initiaza un concept nou, permitand cautarea dupa culoare a produsului dorit. Astfel, pe jingle.ro puteti gasi de la pantofi galbeni si rochii negre pana la tricouri in diferite nuante, dar si bijuterii sau accesorii ce imbraca diverse cromatici.

Motorul de cautare www.jingle.ro faciliteaza cautarile utilizatorilor interesati de un element vestimentar sau un accesoriu specific, fiindu-le de mare ajutor si salvand din timpul dedicat altadata cautarilor amanuntite. Platforma se ocupa individual de sortarea rezultatelor pentru ca dumneavoastra sa accesati rezultatul pe care sperati sa il descoperiti in urma cautarilor si, fata de alte platforme sau magazine online, jingle.ro ofera rezultate concrete si relevante pentru utilizator, fara a-i incarca interesul cu sugestii irelevante.

Usor de folosit si extrem de versatila

Stil vestimentar coloratDincolo de utilitatea platformei, pe jingle.ro puteti gasi piese vestimentare si accesorii ce apartin unor magazine celebre, avand la dispozitie o plaja extinsa de stiluri din care va puteti inspira. Puteti combina accesorii statement in culori vii cu tinute casual in tendinte, sau va puteti achizitiona tinuta sport pentru pentru sala de fitness. In plus, prin intermediul jingle.ro aveti posibilitatea de a intra in posesia tinutei dorite, fara a va multumi cu piese ramase pe stoc. Cautati si gasiti piese vestimentare si accesorii in culorile dorite doar accesand cuvintele cheie, iar motorul de cautare va genera cele mai relevante rezultate pentru interesul dumneavoastra.

Mai mult, jingle.ro este o platforma extrem de versatila si usor de folosit, pe care si cei mici isi pot cauta tinutele dorite. Platforma permite sa plasati cursorul mouse-ului pe culoarea dorita, astfel ca, in cazul in care nu o puteti identifica pe moment, motorul va nominaliza automat nuanta pe care o cautati. Acest principiu se aplica tuturor produselor de pe platforma, pentru ca vizitatorii acesteia sa fie degrevati de eforturile cautarilor in profunzime, care necesita timp si atentie. Pe jingle.ro este de ajuns sa va exprimati interesul fata de un accesoriu intr-o anumita nuanta, iar platforma se ocupa de furnizarea celor mai specifice sugestii.

Experienta din magazinele online a vizitatorilor este acum facilitata de noua platforma jingle.ro, prima si singura care permite cautarea pieselor si a accesoriilor in functie de nuanta pe care si-o doresc. In plus, platforma permite cautarea produselor doar accesand nuanta dorita, iar aceasta va nominalizeaza in mod automat rezultatele relevante pentru interesul dumneavoastra. Dincolo de a fi o platforma extrem de utila, care salveaza timpul dedicat altadata cautarilor in profunzime a produselor dorite, jingle.ro este si un motor de cautare intuitiv, care permite o utilizare facila si ofera rezultate specifice, identificand cu precizie acele produse pe care utilizatorul doreste sa le achizitioneze.