Pielea perfecta e la un epilator distanta

Epilatorul este instrumentul indispensabil din sertarul ascuns al fiecarei femei. De ce ascuns? Pentru ca epilatorul ne scapa de parul nedorit de care cu greu scapam, caruia nici epilarea cu ceara, zahar sau ata nu ii mai fac fata. Astfel ca epilatorul a devenit aliatul frumusetii femeilor, noile tehnologii incorporate promitand prinderea celor mai mici fire de par. Numeroasele modele de epilatoare disponibile in acest moment pe piata sunt precis categorisite, oferind posibilitatea fiecarei femei sa aleaga epilatorul care ii satisface cele mai sensibile nevoi.

Epilatorul IPL: atent cu pielea sensibila

In cazul in care sunteti fericita posesoare a acestui tip de piele, nu va ingriijorati! Aveti la dispozitie o gama larga de astfel de epilatoare, special gandite pentru femeile aflate in dificultate din cauza sensibilitatii. Infrangeti-va teama de iritatii cu epilatorul Braun Silk-épil 9961, un model inedit care vine insotit de o perie sonica pentru exfoliere si care permite folosirea lui in cada. In urma exfolierii, pielea este curatata de celulele moarte, astfel ca firele de par pot iesi mai usor, fara a mai simti durerea smulgerii lor.

Iritatii? Prefer catifelarea

Pentru zonele mai putin accesibile exista si varianta epilatorului inghinal. Acesta va permite o epilare rapida in confortul propriei locuinte, simplu si fara durere. Epilatorul inghinal Braun FG-1100 este recomandarea ideala pentru acelea dintre voi care dau dovada de creativitate chiar si in cele mai sensibile locuri. Cine nu si-ar dori un contur perfect al liniei de bikini?

Obrazul subtire cu IPL se mentine

Epilarea faciala nu mai este un tabu. Fie ca suferiti de afectiuni hormonale, fie ca va doriti o piele catifelata care sa fie imbracata la perfectie de fondul de ten preferat, epilatoarele cu tehnologia IPL sunt solutia perfecta cand vine vorba de frumusete din cap pana in picioare. Puteti opta pentru epilatorul BaByliss IPL Homelight G946E, pentru ca increderea de sine sa atinga limitele maxime!

Gama de epilatoare disponibile in acest moment pe piata este extrem de variata, fapt pentru care trebuie sa tineti cont de ceea ce va reprezinta. Ne diferentiaza tipul de piele, nevoile, gradul de suportare al durerii si multe altele. Luati in considerare toate aceste aspecte si cu siguranta veti face cea mai buna alegere.