Panourile solare electrice sunt tehnologia viitorului?

Oare nu ati dori sa faceti economie de bani si sa schimbati furnizorul? Este o intrebare cat se poate de problematica, pe care si-o pun milioane de oameni a caror factura la intretinere tinde sa depaseasca normalitatea, fie din cauza unor erori de interpretare, fie din cauza folosirii apei in excces.

In acest moment in care tehnologia si-a atins dimensiunea de varf, avem posibilitatea sa alegem diferite panouri solare pentru apa calda menajera, care vin la pachet cu un sistem complet, care reduce atat cheltuielile, dar ne si permite sa facem totul automatizat fara pic de efort.

Panou solar presurizat sau nepresurizat?

Avem posibilitatea sa alegem intre aceste doua variante, iar diferenta se face atat in cazul consumului de apa cat si al rezistentei instalatiei.

Un panou presurizat are la baza un tub care poate incalzi aproximativ 10 litri de apa, dar la cerere, pot fi montate pana la 30 de tuburi, functie de necesitatile familiei. Un panou nepresurizat are la baza de functionare un termosifon si propune un circuit inchis al apei, cu un consum de pana la 50l. Acestea sunt ideale pentru familiile in care sunt putini membri. Insa care ar fi costurile acestor panouri si ce oferte ne pun la dispozitie producatorii in aceste timpuri?

Avem posibilitatea sa ne accesorizam casa cum se cuvine, iar un panou solar presurizat cu o capacitate de productie de pana la 100 litri valoreaza nici mai mult nici mai putin decat 2000 lei, un pret care va reprezenta cu siguranta un castig in timp.

In ceea ce priveste preturile la panouri solare nepresurizate, ofertele incep de la 1000 lei si au o capacitate de pana la 100 litri apa, ideale pentru familiile cu putini membri.Profita acum si vei avea parte de reduceri cu 20% la achizitie, pentru o casa moderna si o intrebuintare pe masura.

V-ati gandit vreodata ca niste panouri solare pentru apa calda se bazeaza pe energia produsa de soare si nu sunt deloc toxice mediului inconjurator? Sau ca instalarea lor se va face in mod gratuit de catre un personal specializat, care are in grija si intretinerea periodica a instalatiei, mai ales daca a fost semnalata o problema? Sunt cateva lucruri care cu siguranta sunt in avantajul nostru, insa ce ne intereseaza este daca putem gasi panouri solare ieftine si bune, gata sa faca fata oricarei locuinte, indiferent de membri sai, sau intrebuintare.

Un panou solar poate fi cheia tuturor rezolvarilor atat pentru case cat si pentru diverse cladiri si firme care vor sa se bazeze pe energia viitorului, promovata din sursele naturii.