Mult timp mi-am spus ca sunt de moda veche si ca imi concentrez mereu atentia pe subiecte de mult apuse. Treptat mi-am dat seama cat de important este sa fiu la curent cu tot ceea ce se intampla in lume, indiferent din ce domeniu face parte, asa ca am inceput sa citesc.

Si citesc foarte mult. La fel fac si cei care imi viziteaza blogul si sunt dornici sa afle cele mai noi informatii din diverse domenii. Functionez pe principiul unui portal. Ma documentez serios, din tot ce inseamna surse online externe, le selectez pe cele mai interesante si le transmit publicului meu, sub forma unor articole informative de larg interes.

De aceea, toti cei care sunt interesati de ceea ce se intampla in lume imi acceseaza site-ul pentru a descoperi noutatile. De asemenea, incadrez aici si sfaturi primite de la cei mai mari specialisti din toate domeniile. De aceea, site-ul meu este vizitat si de persoane care se afla in cautarea unui anumit produs, pe care si-l doresc.

Rolul meu este acela de a facilita decizia de achizitie a unui produs sau altuia si de a stabili functiile si principiile care stau la baza selectiei produsului ideal.