Moduri in care reducem anxietate cautarii unui loc de munca – II

Descurcati-va gandurile
V-ati gandit vreodata la ideea de a va nota jurnalele? Este atragator, pentru ca veti sti ce se intampla in mintea voastra. Uneori nu putem prelua controlul asupra uraganului gandurilor care ne patrund in minte, asa ca unul dintre mijloacele de a recunoaste ce se intampla este de a pune gandurile voastre in cuvinte. S-ar putea sa fii surprins de gandul ca incerci sa te descurci. Mai mult, este posibil sa descoperiti ce doriti intr-un loc de munca.

Vorbirea de sine se vindeca
De ce ne intereseaza sa vorbim cu oamenii si sa ne facem noi prieteni? Ceea ce este favorizat, dar nu depunem prea multe eforturi pentru a ne cunoaste mai mult pe noi insine, incercam sa cunoastem mai degraba oamenii decat adevaratul nostru sinelui. Cu toate acestea, comunicati cu voi insiva si stabiliti o legatura interna. Veti afla mai multe despre ceea ce aveti nevoie, veti afla mai multe despre agitatia care se intampla in interiorul vostru. Daca doriti sa impiedicati agitatia si sa incepeti negocieri eficiente cu sinele vostru interior, asigurati-va ca ajungeti la un punct valid!

Vezi soarele
Faptul ca nu ai inca o slujba nu inseamna ca nu trebuie sa iesi si sa petreci putin cu prietenii tai. Trebuie sa luati in considerare bucurarea timpului. Cand iubesti viata si trairea, creierul tau functioneaza mai bine, ceea ce duce la o strategie de gandire mai buna. Cand veti avea o abordare sanatoasa a gandirii, veti putea sa stiti si sa decideti ce este bine pentru dvs. si pentru cariera. Mai mult, vei face alegeri mai bune si te vei pregati mai bine atunci cand vine vorba de a te prezenta in interviuri.