Lucruri de stiut cand acoperiti o cicatrice cu un tatuaj – 2

2. Nivelul diferit de durere
Obtinerea unui tatuaj obisnuit este dureroasa asa cum este. Obtinerea unui tatuaj de acoperire a cicatricii va va introduce un nivel diferit de durere, cu exceptia cazului in care exista o deteriorare nervoasa a zonei care v-a determinat sa pierdeti un sentiment de durere. Cicatricile, chiar daca s-au vindecat cu cativa ani in urma, nu vor mai avea aceeasi integritate a pielii; acea zona va fi intotdeauna mai sensibila la durere. Cicatricile proaspete sunt deosebit de sensibile, iar unii artisti tatuatori vor refuza sa faca munca. De asemenea, trebuie sa va amintiti ca tatuarea pe pielea cicatrizata necesita urmariri pentru posibile atingeri. Adesea tesutul cicatricial, atunci cand este tatuat, va avea o inflamatie intensa si poate parea aspru in timp ce se vindeca. In timp ce acest lucru este normal, iar pielea se va stabili de obicei, unii artisti tatuatori vor dori sa vada cum se stabileste tatuajul inainte de a face alte lucrari in acea zona.

3. Alege cel mai bun artist de tatuaj
Tatuajele care acopera cicatricea necesita un artist de tatuaj care are o experienta vasta in realizarea unor lucrari elaborate de tatuaje. In plus, trebuie sa lucrati si cu cineva care practica procedurile de tatuare igienica.

Nu lucrati cu un tatuator care va insista sa faca tatuajul chiar daca pielea dvs. nu s-a vindecat complet sau daca mai exista inca o inflamatie. Tatuajele aplicate pe pielea iritata pot redeschide o rana si pot provoca infectii. Asigurati-va ca pielea dvs. este vindecata complet inainte de a incepe sedinta de tatuaj. De asemenea, nu este recomandat sa faci un tatuaj daca sistemul imunitar este scazut. Tatuarea va provoca inflamatii si trebuie sa aveti sistemul imunitar gata sa combata infectiile. Daca tatuajul tau are ca urmare o infectie din cauza unui artist tatuant neglijent, puteti contacta avocati malpraxis pentru o consultatie gratuita pentru a vedea daca aveti o cerere de malpraxis.