Lounge bar-ul din București care îndeamnă spre socializare și bună dispoziție

Coffe shop-ul care îndeamnă spre socializare și bună dispoziție

Zilele mohorâte din sezonul rece își pun amprenta pe buna dispoziție a bucureștenilor care sunt împinși în case de frigul de afară și de întunericul care se așterne mult prea devreme. Specialiștii ne informează că în această perioadă tindem să fim predispuși spre depresie și anxietate, iar acest lucru este cât se poate de vizibil.

Pentru a nu intra în această stare apăsătoare, specialiștii ne recomandă să ieșim afară din casă și să întreprindem diverse activități interactive cu prietenii și familia. Pentru cei care doresc să se relaxeze alături de cei dragi după o zi lungă de muncă, un lounge bar din București pare să fie soluția ideală.

Lounge Bar București – locul de relaxare la sfârșit de săptămână

Psihologii ne explic „Reducerea secreției de serotonină – cunoscută și ca hormonul fericirii – este un hormon cerebral care se ocupă cu stare afectivă în organism- din cauza lipsei soarelui duce la stări depresive și, din această cauză, iarna suntem în mare parte melancolici.”. Astfel, aceștia ne recomandă să ne petrecem timpul în locuri luminoase, viu colorate care să ne schimbe starea de spirit. Un cocktail bar București de top care îndeplinește criteriile recomandate de specialiști este Ganesha Caffe Victorie.

Ganesha Caffe Victoriei este lounge bar-ul de pe Calea Victoriei care oferă o stare de bine încă de la intrare prin prisma decorului viu colorat cu inspirații puternice din cultura indiană. Fiecare detaliu în acest local este spilcuit pentru ca totul să intre în armonie completă și să creeze fluiditate. Culorile alese sunt solare, calde și îmbietoare, fiind inspirate din însemnătate pe care o are zeul Ganesha în această cultură.

Proprietarii Ganesha Caffe Victoriei nu s-au axat doar pe decor pentru a induce stare de relaxare și o bună dispoziție clienților, ci au mers mai departe și au inclus în meniu băuturi selecte din ingrediente naturale cunoscute pentru puterilor lor terapeutice.

În zadar creezi un coffe shop frumos, din punct de vedere al aspectului, dacă meniul nu este în concordanță cu acesta. Noi am dorit ca acest local să impresioneze clientela și să o îndemne să revină mereu cu drag. Fiind vorba de un cocktail bar din București, ne-am axat foarte mult pe meniul de băuturi, astfel încât acesta să satisfacă toate gusturile și să inducă oamenilor o stare bună, de relaxare. Dintre băuturile care au efecte terapeutice de relaxare și calmare amintim ceaiul alb, ceaiul roșu. ” – declară un reprezentat Ganesha Caffe Victoriei.

Pe lângă meniul cu băuturi, acest local indian din inima Bucureștiului nu își putea finaliza povestea fără o shisha București. Proprietarii acestui local au avut grijă să oferă clienților o experiență completă, așa că narghileaua este cea care completează atmosfera creată și induce o stare de bine, de socializare de care bucureștenii, și nu numai, au nevoie în această perioadă. Aromele regăsite în shisha sunt vaste și sunt aduse tocmai din Orientul Mijlociu în semn de respect pentru acest obicei de sute de ani.

Pentru cei care doresc să se relaxeze la sfârșit de săptămână într-un local inedit, luminos, cald, plin de poveste, Ganesha Caffe Victoriei îi așteaptă cu ușile deschise în fiecare zi din săptămână.