Locuri de munca potrivite pentru un student – II

4 Dog Walker
Daca nu ai prea mult timp si ai nevoie de bani in plus, aceasta este o solutie placuta. In plus, plimband caini, veti petrece timp activ, prin urmare, acest lucru va contribui la bunastarea si sanatatea generala. Exista o varietate a acestui loc de munca, si anume, ingrijitor de caini. Aceasta este o alternativa la hotelurile cu animale care nu sunt preferate de proprietarii de animale de companie. Desigur, ar trebui sa aveti o locuinta potrivita pentru animale si sa le iubiti.

5 Asistenti pentru sanatate la domiciliu
Aceasta este o slujba responsabila si, uneori, chiar dificila din punct de vedere emotional. Cel mai adesea, este preferat de viitorii asistenti medicali si medici care ar dori sa aiba o experienta in domeniu si sa ajute oamenii in acelasi timp. Aceasta este o slujba solicitanta, prin urmare, ar trebui sa va intelegeti bine sarcinile inainte de a aplica pentru aceasta.

6 Tutore
Fiind specializati in anumite discipline, studentii sunt excelenti tutori pentru copiii scolari si chiar pentru elevii din primul an. Incearca profesia de profesor si vei sti daca aceasta profesie se potriveste cu asteptarile tale pentru viitor. Ajutandu-i pe altii cu un anumit subiect, va veti imbunatati si cunostintele. Aceasta este o optiune de castig-castig pentru cei care nu doresc sa-si piarda timpul cu locuri de munca care nu au legatura cu specializarea lor.

7 Receptioner
Optiunile sunt diverse – de la sali de sport, hoteluri si centre medicale la restaurante si centre de birouri. In functie de locul in care urmeaza sa lucrati, responsabilitatile si salariul vor diferi. Cu toate acestea, aceasta este o buna oportunitate de a stapani abilitatile de comunicare cu diverse persoane, precum si de a gestiona sarcini si crize multiple. Daca sunteti gata pentru provocarile zilnice, aceasta poate fi o treaba pentru dvs.

Dupa cum puteti vedea, exista o multime de optiuni pentru diverse cerinte. Decideti cate ore sunteti gata sa lucrati si alegeti o optiune care vi se potriveste cel mai bine. Inceperea unei cariere chiar si intr-o nisa diferita poate fi planul dvs. de rezerva daca nu gasiti un loc de munca imediat dupa absolvire.