Leapsa de Valentine’s Day

Salut, cititori. Cu totii stim ca astazi e o zi speciala si se obisnuieste sa se faca multe cadouri, surprize…etc. In blogosfera noastra apar… ei, bine… lepse.
Leapsa asta am primit-o de la mistocareala, annitu si asa mai departe. Sa trecem la mancat inimioare de ciocolata subiect.

1. Stii cand se sarbatoreste Valentine`s day ?
Normal, astazi pe 14 februarie!
2. Sarbatoresti de Valentine`s day ?
Da, sarbatoresc.
3. Iti place sa petreci de Valentine`s day ?
Da! Avand in vedere ca dragostea trebuie sa fie la fel de mare in fiecare moment al anului, Valentine’s day e o sarbatoare care te face sa pui accent doar pe iubire in acea zi.
4. Cu cine sarbatoresti ?
Acum singur, dar cu iubita mea voi sarbatori in curand, impreuna.
5. De cat timp sunteti impreuna ?
Pe 12 februarie am facut 5 luni, 5 adorabile luni.
6. Ce ii vei cumpara iubitei/iubitului cu ocazia de Valentine`s day ?
Aici cred ca nu-s de acord cu intrebarea…. Nu trebuie sa cumperi ceva in mod obligatoriu. Cadoul poate consta intr-un lucru sau orice altceva care a necesitat un mare efort fizic sau psihic. Sunt lucruri cu adevarat valoroase care nu-si regasesc valoarea intr-o hartie imprimata cu cerneala. Cu toate acestea, i-am cumparat niste accesorii pentru telefonul ei.
7. Esti multumit/multumita de partenera/partenerul tau/ta ?
Da, normal ca sunt multumit de ea. Daca nu as fi multumit, nu am mai fi impreuna si daca nu am mai fi impreuna, nu mai exista iubire. Eu o iubesc!

Leapsa merge mai departe lui Cosmin si toti cei care nu-si au inima in propriu-si piept, ci in pieptul partenerului/ partenerei. Atunci leapsa poate fi luata. Mult succes si Happy Valentine’s day!