La ce ajuta cristalele de vindecare?

Iata cateva beneficii in cazul utilizarii unui cristal de vindecare:

1.Atrage dragostea

Dragostea este un sentiment care ne tine in viata: viata fara dragoste este intunecata si insuportabila. Este o sursa care va atrage abilitatea de a indura momentele triste si dificile. Cu totii avem nevoie de o sursa care atrage dragostea si o raspandeste in aer. Jade este un cristal vindecator al carui rol principal este de a atrage si a raspandi multa iubire. In plus, Jade ajuta la problemele pulmonare si renale dar si la disfunctii ale sistemului imunitar.

2. Intareste legaturile

Desigur, stabilirea unor relatii si crearea unor prietenii care dureaza mai mult se bazeaza pe intelegere reciproca, incredere si multa iubire. Este nevoie de un individ inteligent pentru a stabili prietenii pe termen lung care nu pot fi distruse. Cuartul roz este foarte recomandat pentru a atrage prosperitate in relatiile si prieteniile tale.

3.Sporeste creativitatea

Daca sunteti un artist, un scriitor sau un poet, atunci cu siguranta au fost cateva zile cand ati simtit ca va confruntati cu problema blocarii mintii. De aceea exista cateva cristale de vindecare care ofera creativitate si inspiratie precum Opalul si Citrinul.

4.Imbunatateste increderea in sine

Uneori simtim ca puterea noastra se strecoara din trupurile si sufletele noastre, ceea ce in consecinta afecteaza increderea in sine. Agata si Cuartul, va vor ridica increderea in sine.

5.Imbunatateste claritatea mentala

Exista momente si momente in care uneori ne transmit o stare de nebunie, fara control asupra stabilitatii noastre mentale. Este recomandabil sa plasati Cuartul sau Lapis Lazuli in camera dumneavoastra.