Inveti o limba straina pe drum – II

Aflati frazele

Inainte de a calatori, mergeti la o librarie si cumparati o carte cu fraze care va vor oferi suficient informatii pentru a incepe odata ce ajungeti la destinatie. Acest lucru nu pare prea mult, dar populatia locala va va aprecia efortul si va vorbi cu bucurie cu voi. Marcati expresiile care vor fi cele mai utile in calatoria dvs., cum ar fi „Cat de mult este asta”, „Sunt alergic la …” si „Nu te inteleg”. Desigur, poti sa inveti si „Vorbesti engleza „Dar folositi-o numai in caz de urgenta, deoarece scopul aici este de a practica si de a invata pe drum.

Daca aveti un prieten care vorbeste limba, cereti-i sa va scrie si cateva fraze folositoare. De asemenea, vedeti ca acestea includ cateva raspunsuri posibile, astfel incat sa puteti construi mai usor conversatia cu localnicii. Aceasta nu va fi doar o experienta educationala valoroasa, ci si distractie si transformarea calatoriilor intr-o aventura.

Alaturati-va calatoriei si invatati tendinta

Calatorind in alte tari pentru a invata limbi a fost facuta pentru totdeauna. In timp ce in trecut, cercetatorii trebuiau sa observe si sa acorde o atentie deosebita populatiei autohtone, astazi puteti avea cursuri si apoi puteti vizita obiectivele turistice. De exemplu, puteti calatori in Australia si puteti participa la cursuri la una dintre scolile de limbi straine cum ar fi Sydney College of English. Dupa aceea, va puteti petrece timpul liber explorand frumusetile naturale din zona, cum ar fi Muntii Albastri sau faimoase repere precum Opera din Sydney.

Educatia drumului este destul de popular astazi si este una dintre cele mai importante tendinte de invatare a limbilor straine. Scolile merg atat de departe incat sa va ia de la aeroport, sa va gaseasca cazare si sa va asigurati ca va simtiti confortabil cat timp stati. Intr-un fel, veti avea un plan organizat de calatorie cu un avantaj suplimentar de a invata o noua limba si a avea un loc perfect pentru a-o practica cu populatia locala.