Invatarea limbilor straine: Educatia pe sosea – I

Oamenii spun ca invatarea unei limbi straine va deschide o lume cu totul noua. Intr-un fel, limba este mai mult decat cuvinte si gramatica, deoarece include si patrimoniul cultural si traditiile. Cu toate acestea, lumea ocupata astazi ne preocupa cu usurinta, astfel incat este putin timp sa ne dedicam lectiilor de limba dintr-un program zilnic.

Dar tendintele de invatare a limbilor straine evolueaza in mod constant si astazi este deosebit de usor de invatat elementele de baza suficient pentru a ajunge intr-o tara straina. Mai mult decat atat, il puteti transforma intr-o educatie pe drum si lasati vorbitorii nativi sa va invete cateva fraze sau sa faceti o scoala.

Obtineti un ghid local
Exista doua tipuri de ghizi pe care ii puteti avea in calatoria dvs. Unul este un ghid turistic profesionist, iar celalalt un ghid local care pleaca de fapt in locatie. In timp ce ambii vor vorbi limba, va vor oferi diferite tipuri de excursii. Primul se va concentra pe a va arata locatiile si va va povesti despre istorie, fapte arhitecturale si cultura.

Acesta din urma poate fi un prieten, un cunoscator sau un surfer, care nu numai ca va vor arata cu placere, ci vor vorbi si in limba materna cu dvs. In acest fel, veti invata de la prima mana arta si manifestarea naturala a limbii, fara a va ingrijora de gramatica. Odata ce cunoasteti elementele de baza, veti putea sa va construiti vocabularul si sa va simtiti mai increzatori sa vorbiti cu localnicii din magazine sau cafenele.