Informatii pe care nu le stiai despre creatina

De multi ani, creatina este un supliment care a fost utilizat in industria fitness. Diverse cercetari efectuate pe scara larga asupra acesteia si-au dovedit eficacitatea. Creatina a fost folosita de diversi sportivi pentru a avea mai multi muschi, pentru a obtine o rezistenta generala si pentru a spori rezistenta.Creatina monohidrat joaca un rol foarte important in homeostazia energiei creierului. Diversi cercetatori au aratat efectul utilizarii suplimentelor de creatina in diferite scenarii. Acest articol nu se va referi la beneficiile creatinei pentru muschi, rezistenta sau forta, deoarece exista suficiente articole despre aceste aspecte.

1.Copiii pot beneficia de creatina

Creatina are numeroase solutii pentru o multime de afectiuni medicale. Copiii il pot folosi de asemenea. Creatina monohidrat ajuta la tratarea si vindecarea copiilor nascuti cu defecte ale metabolismului care cauzeaza retard mintal si tulburari de autism daca sunt lasate netratate

2.Luarea creatinei va face sa va simtiti mai puternici

Creatina poate fi luata din diverse motive, in functie de nevoia persoanei. Te poate face sa te simti mai puternic. In afara de putere, creatina te face sa te simti mai voinic creand mai multa energie pentru organism.

3.Creatina ajuta in stimularea testosteronului

Luand suplimente de creatina timp de cinci zil;e, a fost dovedit ca este de ajutor in cresterea testosteronului. Alte studii au sustinut acest lucru prin luarea unei doze de 0.1 pana la 0.3 kg , ceea ce reprezinta 1-2 grame pe zi.

4.Sporeste activitatea creierului

Un studiu a descoperit ca vegetarienii care au luat creatina au o memorie mult mai buna si au marcat un numar mult mai mare la testele de inteligenta.