Inca un motiv sa ai iPhone

Constat că am trecut din ce în ce mai puţin pe aici… Off, dacă aş putea cumpăra timp penru mine… În secolul vitezei, nu se opreşte nimeni nici să cumpere un ziar, toţi citesc ştirile de pe tabletă. Cum şcoala îmi ocupă 6 ore pe zi plus 2 ore naveta, ajung acasă şi de-abia îmi amintesc cum mă cheamă. Binee… nu am probleme cu capu’, dar am spus-o în sensul  conotativ. Şi cum nici şcoala nu este perfectă, (în sensul că nu reuşesc să mă concentrez la toate orele) iată cu ce mă ocup eu.

A, să fac un mic top pentru a vă arăta jocurile şi aplicaţiile care-mi plac.

Să începem:

Fruit ninja – Consider că toţi utilizatorii de iOS trebuie să aibă această aplicaţie. Este un joculeţ care a reuşit să ia câteva premii şi sa devină foarte cunoscut. Imediat după ce l-am încercat, am jucat fără oprire. Când iPhone-ul s-a înfierbântat de-a binelea, abia m-am dezlipit de el. Provoacă depentenţă, atenţie mare când îl instalaţi.

 

iStunt 2 – Este o foarte bună şi captivantă aplicaţie care mi-a cucerit toată  atenţia. Mă mir cum de nu m-a observat profa
Este vorba despre un snowboarder care se aventurează prin tot felul de locuri periculoase. Se controlează prin senzorii de mişcare.

Real racing GTI- Este o aplicaţie care seamănă izbitor cu Need For Speed Shift, ca textură. Îl recomand cu plăcere şi aştept opiniile voastre.

Can knockdown – Recomand această aplicaţie celor care le plac jocurile de precizie, îndemânare şi recorduri. Te captivează şi te provoacă să încerci şi iar să încerci.

Eu, unu, nu mă mai pot lăsa de ele până nu fac nişte high score-uri decente. Aştept opiniile voastre despre aceste aplicaţii. Distracţie plăcută!