In miez de vacanta

Salutare, bloggeri şi simplii cititori! Nu de mult am intrat în luna lui cuptor. Ştiu că prin ţară e cod galben şi portocaliu. Aici, în Roma, nu a fost cald până abia de o săptămână, de când am început să transpir fără să fac nimic solicitant pentru corp. Ce, naiba? Eu nu suport transpiraţia şi tocmai când îmi era lumea mai dragă, a năvălit valu’ de căldură, neavând aer condiţionat şi alergând după frate-meu toată ziua, e un chin.

De pe 1 august nu am mai avut abonament, aşa că am tot stat prin casă. Ce să şi faci ca blogger toată ziua cu un calculator şi internetul în faţă? M-am tot pus pe creeat bloguri, pe editat etc. Mi-am făcut un blog privat pe care îl folosesc ca jurnal. Am făcut un blog pe tema rasta , mi-am făcut alt logo la blogosfera suceveană, mi-am îmbunătăţit paginile blogului ăsta, pe care am să vă rog să le vizitaţi, mi-am făcut bannere şi am ajutat-o pe iubita mea cu blogosfera bucuresteana. Am avut cu ce să-mi umplu timpul şi timpul a trecut destul de repede. Curând voi ajunge acasă şi ma voi pregăti pentru şcoală, dar nu înainte de a face un ultim omagiu libertăţii vacanţei de dinaintea şcolii.

Eu aştept şcoala cu nerăbdare, dar stau cu sufletul la gură şi pentru că peste câteva luni îmi voi lua licenţa de şofer, să o zic mai pe „englezeşte”, că tot pomenim de Anglia, acolo unde au loc Jocurile Olimpice din 2012. Buun, ne vedem şi discutăm la următoarea postare! Până atunci, vă urez succes în lupta cu căldura. Fie ca berea rece să ne salveze!