Importanta paginii „Despre Noi” in web design

La fel de importanta ca si sectiunea de Contact sau Pagina Principala, Despre Noi este o pagina care nu poate lipsa din componenta unui site. Orice web designer iti poate confirma, fie ca doresti sa mizezi pe un magazin virtual sau pe un simplu website de prezentare a afacerii tale.

Aici este locul in care iti expui toate experienta pe care ai acumulat-o in domeniul tau, deoarece nu este tocmai o idee buna ca la fiecare sfarsit de propozitie sa mentionezi despre cunostintele tale, proiecte anterioare pe care le-ai terminat sau clienti multumiti. Aceasta informatie nu trebuie imprastiata peste tot in continut, ci trebuie concentrata pentru ca un potential client sa stie cu cine are de-a face.

In Despre Noi poti mentiona toate proiectele pe care le-ai terminat pana in prezent si eventual o structura superficiala a lor sau cum ti-ai dus treaba la bun-sfarsit. De asemenea, daca poti obtine acordul fostului client pentru un asemenea lucru este ideal sa-l rogi sa-si lase si o parere pozitiva precum si cateva date de contact prin care poti justifica practic ca nu este un client imaginar. Nu este greu pentru nimeni sa-si construiasca un site, iar la sectiunea corespunzatoare sa-si fac singur 1000 de review-uri benefice, astfel ca trebuie oarecum sa demonstrezi ceea ce ai facut.

Pagina Despre Noi este locul perfect pentru a-ti informa vizitatorii despre eventualele diplome, cursuri sau atestate pe care tu sau firma ta le are in acest domeniu, asadar ia in considerare acest aspect important. Nu trebuie sa scrii mult continut degeaba, ci mai degraba o prezentare succinta si la subiect, deoarece nimeni nu are rabdare sa citeasca 10 pagini.

Sper ca din acest articol ai inteles care este importanta unei pagini de prezentare si ca aceasta nu poate lipsa sub nici o forma din site-ul afacerii tale. Daca nu te pricepi sa concepi un text serios ori daca web designul iti pune probleme, atunci trebuie sa apelezi la persoane specializate in acest domeniu care te pot ajuta sa-ti duci sarcinile la bun-sfarsit.