Greseli pe care le faci in tinuta pentru birou

Daca ati primit recent un nou loc de munca, s-ar putea sa va simtiti putin anxioasa si nervoasa. Un lucru pe care o multime de femei il gresesc este ceea ce ar trebui sa poarte. Vrei sa faci o impresie buna si sa te potrivesti cu ceilalti colegi, dar vrei sa ramai cine esti tu cu adevarat. Deci, tinand cont de acest lucru, sa aruncam o privire la unele dintre greselile pe care ar trebui sa le evitati atunci cand va alegeti tinuta pentru birou:

Nerespectarea contextului in care va aflati: Exista doar un singur lucru important de mentionat si acest lucru este atentia asupra industriei in care urmeaza sa activati. La urma urmei, toata lumea isi trage concluziile in mod diferit. Trebuie sa intelegeti industria in care lucrati si trebuie sa acordati atentie celorlalti colegi.

Purtarea de haine prea stralucitoare: Acesta este echivalentul „culorilor tipatoare”. Acestea distrag atentia altor persoane in timpul serviciului.

Purtarea de haine care nu se potrivesc in mod corespunzator: Este atat de important sa purtati haine in care sa va simtiti confortabile si care sa vi se potriveasca in mod corespunzator. Cand va imbracati pentru munca, confortul este atat de important, deoarece va permite sa va faceti munca in mod corespunzator si sa fiti productivi. Daca purtati ceva care este prea strans, veti fi mai ingrijorati de acest lucru.

Purtati parfum prea mult: Nu treceti peste limita cu parfumul. Poate fi deranjant! Daca voi iubiti mirosul, nu inseamna ca toti ceilalti vor avea aceleasi preferinte!

Alegerea bijuteriilor zgomotoase: Nu in ultimul rand, nu va impodobiti incheietura mainii cu un numar de bratari care se vor zdruncina pe tot parcursul zilei. Alegeti bijuterii simple si clasice, cum ar fi un ceas si o pereche de cercei.

Daca puteti sta departe de gafele mentionate mai sus, va puteti oferi cele mai bune vestimentatii pentru succesul la locul de munca. Amintiti-va, depinde in mare masura de tipul de job pe care il aveti si de compania pentru care lucrati. Sunteti o reprezentare a brandului lor, deci este vital sa aveti in vedere acest lucru in orice moment.