Ganesha Caffe Victoriei, un coffee shop cu personalitate

Ganesha Caffe Victoriei este un coffee shop cu personalitate deoarece impresionează prin decorul inedit și meniul extrem de variat. Localizată pe Calea Victoriei, într-o zonă foarte aglomerată a capitalei, este genul de cafenea în care vă puteți petrece după-amiaza într-un mod relaxant alături de prieteni, dar unde puteți programa și o întâlnire oficială cu un partener de afaceri.

Cel mai căutat coffee shop din capitală

Deși Bucureștiul este plin de localuri și cafenele, Ganesha Coffee Shop Victoriei se diferențiază de celelalte. Există o serie de motive pentru care majoritatea oamenilor preferă această cafenea, însă cele mai importante sunt:

  • Băuturi cu specific oriental
  • Personal calificat, atitudine profesionistă
  • Narghilea în arome multiple/ personalizată
  • Decor impresionant, inspirat de stilul oriental
  • Meniu variat de băuturi pentru toate gusturile
  • Accesul facil, fiind localizată chiar în centrul capitalei
  • Cocktail bar cu băuturi alcoolice și non-alcoolice rafinate

Acestea sunt doar o parte dintre lucrurile cu care Ganesha Caffe Victoriei se poate lăuda și dacă ținem cont de faptul că este întotdeauna nevoie de rezervare în prealabil pentru a putea prinde o masă liberă, este clar pentru toată lumea că este cel mai râvnit coffee shop din oraș.

Cafenea inspirată de tradițiile orientale

The best caffe in town

Povestea Ganesha a început inițial cu o cafenea localizată pe Barbu Văcărescu, însă numărul mare de clienți și necesitatea unei astfel de cafenele în centrul orașului a dus la apariția unei noi locații pe Calea Victoriei. Inspirația pentru nume a venit chiar de la o zeitate orientală numită Ganesha, ceea ce accentuează întreaga experiență din cafenea.

Locația de pe Calea Victoriei este unică în București deoarece îmbină culori puternice de albastru, roz și mov, cu elemente de mobilier moderne și decorațiuni atent alese. Fiecare detaliu inspiră atmosfera specific orientală, iar pereții sunt decorați cu desene care înfățișează zeitatea Ganesha.

Versatilitatea acestei cafenele este probabil cea mai interesantă caracteristică deoarece este un lounge cu aspect business, dar și un cocktail bar în același timp. În acest fel, indiferent de nevoile clienților, aspectul cafenelei se va potrivi perfect cu orice tip de eveniment.

Meniul Ganesha Caffe Victoriei se diferențiază de meniurile altor cafenele din capitală prin prezența băuturilor cu specific oriental precum ayran sau cafea turcească servită la ibric. Narghileaua nu lipsește nici ea din meniu, aceasta fiind de fapt locația cu cea mai bună narghilea din București. Meniul conține o varietate de arome delicioase, dar există și posibilitatea de combinare a aromelor preferate, formându-se astfel o narghilea 100% personalizată.

Gândirea businesswise a fondatorilor

Ganesha Caffe Victoriei este o cafenea diferită nu doar prin aspect și meniu. Este un coffe shop care se face remarcat prin profesionalismul de care angajații dau dovadă și felul în care fiecare client în parte este tratat. Deoarece fondatorii pun mare accent pe întreaga experiență Ganesha, fiecare detaliu este atent ales, iar procedurile de preparare a băuturilor sunt întotdeauna exectutate perfect.

O vizită la acest coffee shop nu este doar o cafea fierbinte savurată în oraș, ci o experiență orientală autentică, de care se poate bucura acum oricine în timpul unei plimbări pe Calea Victoriei.