Galbenul, noua nuanta de ruj pentru anul 2019

Frumusetea un lucru pe care toata lumea il cuprinde si adora cel mai mult. Veti fi surprinsi sa aflati ca nu foarte multe doamne stiu cum sa-si faca machiajul in mod corespunzator. Daca sunteti una dintre ele, nu va simtiti depasite pentru ca nu sunteti singure in acesta privinta. Ai purtat acelasi machiaj de ani de zile? Daca da, este timpul sa deveniti creative si sa explorati lumea frumusetii pentru a decide cu privire la machiajul care vi se potriveste.

Purtarea aceluiasi machiaj poate fi atat de plictisitoare. Niciodata nu va face rau sa incerce ceva nou in viata. O multime de celebritati sunt o sursa de inspiratie atunci cand vine vorba de purtarea machiajului. Ele fac totul si in moduri diferite, in functie de ocazie. Avand acest machiaj perfect inseamna mentinerea buzelor, obrazului si ochilor in modul cel mai potrivit mod. Nu trebuie sa fii un profesionist in machiaj sau un expert in acest sector; tot ce ai nevoie este sa stii ce vrea sa arate stralucirea ta. In urma lor, sunt zece idei de machiaj inspirate de celebritati si se asteapta sa explodeze industraia make-up.

Jennifer Lopez, care se invarte in galben

Galbenul este o culoare de strigat, iar tu poti crede ca este o culoare ciudata de ruj, dar daca iti place sa te joci cu nuantele, ar putea fi un aspect perfect pentru tine. Jennifer Lopez este o celebritate binecunoscuta care folosestegalben si loveste scena cu un bang. Ca si aceasta uimitoare celebritate, puteti plasa nuantele de galben si pe buze. Pentru a obtine acest aspect uimitor, utilizati NYX macaron lippies in citron. Daca alegeti aceasta culoare nu va incarcati machiajul pentru ochi, folsiti doar rimele.