Este spălarea profesională a covoarelor rentabilă pentru români?

Spalatorie de covoare si mocheteRomânii caută soluții și metode noi pentru a economisi mai des și mai mult, spalarea profesională a covoarelor fiind una dintre acestea. Avantajele multiple oferite de acest serviciu sunt sesizate în mod deosebit de locuitorii Capitalei, un public caracterizat de programe încărcate și lipsa unui spațiu special dedicat curatarii covoarelor, fie ele de mici sau mari dimensiuni. În acest context, bucureștenii se îndreaptă spre serviciile spalatoriei Waldmaster, unde tarifele pornesc de la 12 Lei / mp.

Waldmaster, singura spalatorie de covoare din București cu tarife adaptate salariului minim pe economie

Spalarea covoarelor este o necesitate pentru toți, ținând cont de faptul că în țesătura acestora se ascund adevărate medii pentru bacterii. Totuși, faptul că este o necesitate nu înseamnă că românii trebuie să aloce bugete mari pentru solicitarea acestui serviciu. Există spalatorii de covoare in Bucuresti ce practică tarife mai mult decât accesibile, pe care și le pot permite toți cei care câștigă salariul minim pe economie. Spre exemplu, comanda minimă pe care o puteți plasa la spalatoria Waldmaster este de 6 mp, tarifele pe mp fiind mai mici de 15 Ron, adică media pieței.

Așadar, de ce este rentabilă spalarea profesională a covoarelor?

1. Evitați costurile produselor profesionale

Produsele dedicate curatarii profesionale a covoarelor sunt costisitoare și, din păcate, pot fi folosite doar în acest caz, întrucât ingredientele conținute nu acționează asupra altor tipuri de murdărie. Spre exemplu, nu puteți elimina grăsimea din bucătărie folosind șamponul pentru covoare, cum se întâmplă în cazul detergentului universal. Alegând o spalatorie pentru curățarea covoarelor dumneavoastră economisiți sume importante, întrucât nu veți mai fi nevoiți să achiziționați produse pe care le folosiți o singură dată.

2. Vă preocupați pentru lucruri mai importante

Cele 24 de ore aproape că nu ne mai ajung pentru tot ce ne-am propus să facem acasă și la serviciu. Întrucât curatarea covoarelor necesită timp, aceasta devine o adevărată corvoadă. De cel puțin o zi avem nevoie pentru curățarea acestora, ceea ce implică aspirarea, spălarea propriu-zisă și uscarea. Toate acestea, împreună cu igienizarea covoarelor, intră în pachetele de servicii oferite de Waldmaster, unde se folosesc doar echipamente și produse de ultimă generație, totul pentru a vă scuti și de cel mai mic efort.

3. Cu cât este mai bine efectuată, frecvența curatarii covoarelor scade

Atunci când sunt curățate la domiciliu, în țesătura covoarelor încă mai pot exista urme de praf, bacterii ori alergeni. Pe lângă acestea, urmele de murdărie care nu pot fi îndepărtate cu produse de uz casnic vă vor determina să repetați procedeul o dată la un anumit timp. Alegând să solicitați serviciile unei spalatorii de covoare, frecvența curățării acestora va scădea, tot ce va trebui să faceți ulterior fiind să vă ocupați de întreținerea lor prin aspirare și o periere moderată. Recomandat este să le curățați cel puțin o dată pe an, însă o puteți face și mai des.

4. Detaliul care vă ajută să închiriați / vindeți un imobil

Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul cuplurilor care au în familie bebeluși, mezini sau vârstnici și își doresc un mediu sănătos pentru aceștia. Covoarele pătate ori ale căror culori nu mai sunt la fel de strălucitoare ca în trecut indică o întreținere superficială a spațiului locativ. De aceea, înainte de a lansa un anunț cu privire la imobil, proprietarii își aduc covoarele la Waldmaster și în maximum 72 de ore le primesc acasă curățate și igienizate.

Rentabilitatea curatarii profesionale a covoarelor este simțită atât de cei care locuiesc la bloc, dar și de cei care locuiesc la curte. În ciuda faptului că dispun de spațiul necesar, timpul alocat și costul produselor profesionale sunt cele mai mari două dezavantaje. Spalatoria de covoare Waldmaster vă așteaptă cu prețuri speciale la toate pachetele de servicii. Covoarele vă vor fi aduse la domiciliu, transportul în București fiind gratuit la comenzi de peste 100 Lei.