Este soare

Salut! Spre rușinea mea nu am prea băgat în seamă blogul, pc-ul, internetul în ultimul timp, dar am petrecut timpul de minune! Începând cu săptămâna trecută (adică de când soarele își spune cuvântul) viața mea a luat diverse întorsături. La școală a mers grozav, relația mea cu Ana a mers grozav și faptul că ne vom vedea în curând face asta și mai grozav , în familie treburile merg bine, deci totul e perfect. Momentan sunt mulțumit de viața mea și sper ca lucrurile să continue așa. Astăzi a fost ziua de naștere a colegei mele, Cătălina, care a facut 17 ani (înaintea mea, nesimțita) și am fost în oraș unde s-au întmâmplat niște trebușoare ilare, să spun așa. Prietenii și iubita mea știu despre ce este vorba. A fost o zi awesome!

Acum vorbind de blog… am nevoie de un sfat, un mare sfat. Știu prea bine că am 4 luni în blogosferă și mai am de învățat… Și așa știu foarte multe datorită faptului că iubita mea, Ana, a fost alături de mine și mi-a explicat tot ce trebuia să scriu. Acum vine marea problemă. Atunci cânt trebuie să postez și vreau să postez, pur și simplu mă blochez. Dar de ce? Viața mea este atât de complicată și aș fi avut mii de lucruri de povestit și milioane de subiecte de dezbătut, dar… când sunt la tastatură, în mintea mea se face un imens deșert în care e imposibil să-mi găsesc cuvintele, pur și simplu mă blochez. De ce asta? Prietenii mei și chiar iubita mea susțin că sunt o persoană cu gura mare, inventivă, creativă, iubitor de artă, muzică, actorie etc. Mă îngrozesc atunci când văd că nu îmi găsesc cuvintele, d-apăi subiecte.

Cu excepția acestui lucru, totul merge perfect și sunt fericit. Pentru Cătălina un „La mulți ani!„ și pentru iubita mea un mare „TE IUBESC!„