Este soare

Salut! Spre ruşinea mea nu am prea băgat în seamă blogul, pc-ul, internetul în ultimul timp, dar am petrecut timpul de minune! Începând cu săptămâna trecută (adică de când soarele îşi spune cuvântul) viaţa mea a luat diverse întorsături. La şcoală a mers grozav, relaţia mea cu Ana a mers grozav şi faptul că ne vom vedea în curând face asta şi mai grozav, în familie treburile merg bine, deci totul e perfect.

Momentan sunt mulţumit de viaţa mea ţi sper ca lucrurile să continue aşa. Astăzi a fost ziua de naştere a colegei mele, Cătălina, care a facut 17 ani (înaintea mea, nesimţita) şi am fost în ora? unde s-au întmâmplat nişte trebuşoare ilare, să spun aşa. Prietenii şi iubita mea ştiu despre ce este vorba. A fost o zi awesome!

Acum vorbind de blog… am nevoie de un sfat, un mare sfat. ştiu prea bine că am 4 luni în blogosferă şi mai am de învăţat… şi aşa ştiu foarte multe datorită faptului că iubita mea, annitu, a fost alături de mine şi mi-a explicat tot ce trebuia să scriu. Acum vine marea problemă. Atunci cânt trebuie să postez şi vreau să postez, pur şi simplu mă blochez.

Dar de ce? Viaţa mea este atât de complicată şi aş fi avut mii de lucruri de povestit şi milioane de subiecte de dezbătut, dar… când sunt la tastatură, în mintea mea se face un imens deşert în care e imposibil să-mi găsesc cuvintele, pur şi simplu mă blochez. De ce asta? Prietenii mei şi chiar iubita mea susţin că sunt o persoană cu gura mare, inventivă, creativă, iubitor de artă, muzică, actorie etc. Mă îngrozesc atunci când văd că nu îmi găsesc cuvintele, d-apăi subiecte.

Cu excepţia acestui lucru, totul merge perfect şi sunt fericit. Pentru Cătălina un „La mulţi ani!„ şi pentru iubita mea un mare „TE IUBESC!„