Educatia pe drumul vorbitorilor nativi – III

E timpul sa canti

La fel ca acasa, cand auziti un cantec strain care va place si imediat cautati  Google cuvintele si semnificatia lor, puteti face acelasi lucru in timpul calatoriei. Deschideti-va urechile si incercati sa gasiti ce fel de muzica este popular si chiar sa mergeti sa auziti o trupa locala. Daca va place melodia, adresati-va unui prieten sa-l traduca pentru dvs. sau, din nou, sa va adresati Internetului pentru ajutor.

Chiar daca versurile cantecelor nu sunt cele mai bune materiale de invatare, ele va vor aduce mai aproape de cultura si va vor ajuta sa va simtiti mai confortabil in statul strain. Si mai presus de toate, va veti distra sa o faceti, de atunci, puteti sa dansati si sa cantati cu restul multimii.

In cele din urma

Limbajul este o parte din ce in ce mai evolutiva a unei civilizatii si cel mai bun mod de a invata este prin educatia pe drumul vorbitorilor nativi. Acest lucru nu inseamna numai ca veti invata o noua limba, dar si ca veti intalni oameni frumosi si veti lega prietenii. La urma urmei, daca limbile sunt un organism viu, atunci trebuie sa fii parte din cele mai noi tendinte de invatare.