Durerile de cap iti fac viata insuportabila? – I

Pentru unii oameni, durerile de cap sunt deranjamentele ocazionale care le fac ziua mai stresanta si nimic mai mult. Pentru aceste tipuri de oameni, poate fi greu de inteles cat de dureros pot fi si cum pot fi debilitanti atunci cand durerile de cap frecvente si migrenele fac parte din viata ta. Iti pot intrerupe munca, pot face ca socializarea si chiar sa relaxarea sa nu mai functioneze. Deci, ce faci in legatura cu asta?

Ar putea fi obiceiurile tale proaste responsabile?

Ca si in cazul multor alte probleme de sanatate, mentinerea unor obiceiuri proaste va poate face mult mai predispus la dureri de cap. Odata cu fumatul, nicotina ingusteaza vasele de sange din creier, iar acest flux redus de sange poate provoca migrene. Alcoolul provoaca mahmureala, desigur, dar duce si la deshidratare, care este o alta cauza a migrenelor. Cofeina are aproape acelasi efect ca si alcoolul, deoarece este un diuretic, ceea ce inseamna ca dreneaza fluidele corpului. Gestionarea obiceiurilor tale proaste ar putea contribui mult la diminuarea acelor dureri de cap.

Ca intotdeauna, este un lucru nutritional

Exista o serie de modalitati prin care dieta dvs. ar putea contribui si la durerile de cap. Unele persoane sunt sensibile la anumite alimente, asa ca, daca simtiti ca durerile de cap apar la scurt timp dupa masa, ar trebui sa tineti un jurnal alimentar pentru a urmari ceea ce ati consuamt si asa va dati seama ce v-a provocat migrena. O masa echilibrata nutritional este importanta pentru mentinerea sanatatii vaselor de sange, asigurand un flux sanguin bun catre creier pentru a reduce impactul migrenelor. Exista solutii de terapie cu vitamine IV adaptate special pentru combaterea migrenelor. Pe langa livrarea vitaminelor de care aveti nevoie, acestea va pot ajuta sa va rehidratati si corpul.