De minune!

După cum știați, zilele trecute am fost răcit cobză și am stat acasă. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați urat însănătoșire grabnică, deoarece însănătoșirea nu a întârziat să apară! Acum e mult mai bine, ba chiar am mers la școală azi. Nu că o fi ceva nemaipomenit că merg la școală, dar dupa 5 zile de stat acasă eram privit ca un V.I.P. în clasă.

S-au întâmplat multe în zilele astea… Mi-am găsit mașina care ar putea fi a mea peste un an, m-am certat non-stop cu bunicu, am ascultat muzica până m-au durut urechile (m-au durut cam tare că mă trase curentu înainte) pentru că prietenul meu, Paul, mi-a lăsat căștile lui care sunt destul de puternice (cred că i le returnez până nu asurzesc)  am lenevit, am dormit și nu în ultimul rând, chiar aseară am terminat sezonul 2 din ”How i met your mother”.  Eu termin un sezon în mai puțin de o săptămână pentru că îmi place mult!

Acum mă înțeleg foarte bine cu iubita mea, annitu, cu care am stabilit multe lucruri pentru viitor și sunt mândru că am ajuns la o linie de plutire cu ea. love struck. Am avut multe de învățat din cartea lui OSHO si chiar luat niște sfaturi utile de acolo.

Vis-a-vis de soare, dragoste, caldură etc. A venit primăvara în adevăratul sens al cuvântului și la mine, în sfârșit! Abia aștept să vină vara și să imi fac de cap și să savurez fiecare secundă din natură, din mirosul ei și din gustul apei limpezi din zonă. Da, știu… asta a sunat cam autohton, dar trăiesc într-un mediu calm, curat și liniștit și sunt mândru de asta! Apropo de urechi sparte, să vă arăt cu ce mi le-am spart eu. laughing