Cumpara cele mai bune replici

Buna ziua! Astăzi am să vin cu o recomandare. Este vorba despre un magazin de telefoane dual sim. Am abordat această problemă deoarece în zona mea se vorbeşte din ce in ce mai des despre replici de smartphone-uri celebre. Ei, bine… nu toată lumea îşi permite un iPhone 4 s nou şi îşi achiziţionează o replică iPhone 4 s capacitiv HD resolutioncare este identic cu originalul şi este destul de simpatic. Cunosc o persoană care deţine un asemenea device care este multumită de el.

Reţin că am avut şi eu o replică, dar de Nokia N95 de 8 gb. L-am păstrat vreo 4 luni şi am făcut o afacere frumuşică cu acesta. Replicile seamănă mult cu originalurile la aspect, dar şi software-ul este făcut binişor. Eu recomand o replică celor care sunt curioşi de a avea un iPhone, de exemplu şi pentru cei care au nevoie de dual sim sau pur şi simplu pentru cei care vor să se joace cu ele.

Eu dau un exemplu mai haios acum: Cei care au nervi mulţi şi nu se pot stăpâni, ajung prin a-şi sparge telefonul de podea. Însă dacă au o replică, ei nu sunt supuşi unei pagube mari şi îşi pot achiziţiona o altă replică destul de uşor în comparaţie cu un telefon original.