Cum tratam acneea de pe fata din cauza mastii – I

Folosim masti de mult timp. Pielea ta trebuie sa fi reactionat deja la noua schimbare. Deci, daca aveti deja eruptii cutanate sau mascati acneea, iata cateva remedii casnice pentru tratamentul acneei.

1Curatarea fetei
O solutie simpla pentru tratarea acneei cu masca este curatarea completa a fetei. Nu doar cu apa sau cu o spalare a fetei, ci cu o rutina naturala de ingrijire a pielii. Fata ta are nevoie de rasfat si merita sa scapi de bacteriile daunatoare, murdaria si poluantii. Cand va spalati fata cel putin de doua ori pe zi, efectul acneei mastii va scadea. Pielea are nevoie de ceva care poate curata porii si restabili nutrientii. Am folosit Nectarul de curatare radianta al lui Averr Aglow si pana acum a fost o experienta extraordinara. Curatati-va fata des si veti vedea cicatrici de acnee reduse pe fata. De asemenea, as recomanda sa nu va machiati greu sub masca. S-ar putea infunda porii pielii, rezultand cosuri. Dar daca slujba ta solicita retusuri regulate, foloseste un demachiant adecvat.

2 Hidrateaza-ti si protejeaza-ti fata
Cum te-ai simti dupa ce ai pasit intr-o camera inchisa fara aer proaspat sau lumina soarelui? Groaznic, nu? Este asa pentru pielea ta sub masca. Folositi o crema hidratanta usoara fara ulei pe fata. Va va hrani si va va proteja fata de acnee sau eruptii cutanate. Crema hidratanta iti readuce stralucirea fetei. Protejeaza pielea de uscaciune si se asigura ca porii pielii au suficient spatiu pentru a respira.