Cum se trateaza acneea cu masca de fata – II

3 Rutina de ingrijire a pielii
Asa cum am spus mai devreme, o rutina simpla de ingrijire a pielii poate trata acneea cauzata de orice. Iti face pielea sanatoasa sa lupti impotriva cosurilor. Incercati sa utilizati kitul pentru piele Averr Aglow Clear pentru utilizare obisnuita. Veti avea nevoie de 10 minute dimineata sau seara pentru a urma o rutina de ingrijire a pielii potrivita tipului dvs. de piele. Din experienta mea personala, o rutina obisnuita de ingrijire a pielii este o solutie pentru toate problemele pielii. Chiar si dupa ce ati incercat sfaturile de mai sus, daca tot nu vedeti rezultate pozitive, va recomand sa consultati un dermatolog. Nu distrati acneea prea mult timp.
Acum, ca am vorbit despre cum sa tratam maskne, sa aruncam o lumina asupra mastii in sine.

Cum sa alegeti cea mai buna masca de fata?

Piata este inundata cu o multime de diferite tipuri de masti. Dar nu puteti alege o masca si asteptati-va sa functioneze cel mai bine pentru dvs. Trebuie sa luati decizia corecta, deoarece acest lucru mic va da acnee. In primul rand, spuneti un mare NU mastilor de unica folosinta. Aceste masti nu sunt menite sa fie folosite mult timp. Nu le puteti spala. Si reutilizarea unei masti fara spalare este echitabila pentru acnee. Daca sunteti lucrator medical, este posibil sa fi suferit deja acnee din cauza purtarii unei masti chirurgicale. In timp ce mastile fac parte din treaba ta, poti preveni acneea cu ingrijirea corecta a pielii. Va sugerez sa folositi o masca pe care sa o puteti spala in apa calda si sa o uscati in lumina soarelui perfecta. O masca din bumbac multistrat ar fi cea mai buna alegere. Porii pielii tale vor avea un spatiu suficient pentru a respira.
Nu este simplu? Curatarea frecventa, o rutina simpla de ingrijire a pielii si o masca reutilizabila decenta sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a sta departe de maskne.