Cum sa va ingrijiti sanatatea mintala – I

Sanatatea ta mintala este la fel de importanta, daca nu chiar mai importanta decat sanatatea ta fizica. Mintea poate fi foarte complexa in modul in care functioneaza si exista multe elemente care contribuie fie la o mentalitate sanatoasa, fie la una negativa. Iata cum sa va ingrijiti sanatatea mintala in viitor.

Decupeaza prietenii toxice

Nu ne dam seama pana nu facem un pas inapoi, dar este probabil sa existe oameni in viata noastra care nu au intotdeauna cele mai bune intentii in inima. Si, desi acest lucru poate fi suparator de vazut, este mai bine pentru tine sa ii elimini din viata ta decat sa ii lasi sa-si continue comportamentul fata de tine. Prieteniile vin si pleaca, iar tu cresti ca individ si te vei gasi adesea crescand prin prisma prietenilor pe care ii ai in jurul tau , asa ca nu te simti rau daca trebuie sa te distanti de ei pentru propria ta sanatate mintala.

Incercati lucrurile pentru a va mentine calmul

Cand te lupti cu sanatatea ta mentala, indiferent ca e vorba de un atac de panica sau in acele momente in care esti antrenat, exista lucruri pe care le poti face pentru a te ajuta. Uitati-va la o varietate de tratamente, terapie si activitati pe care le puteti face pentru a va mentine calmul in aceste momente. Acest lucru ar putea face un fel de exercitiu care sa va ajute la eliberarea acelor endorfine pozitive pentru a analiza diferentele dintre tai chi si qigong pentru a vedea daca ajuta in mod pozitiv la oricare dintre starile dvs. de spirit. Toti sunt diferiti, asa ca nu va simtiti rau daca ceva nu a functionat pentru dvs., mai sunt inca multe alte lucruri de incercat.