Cum sa scapi de imperfectiunile tenului

Indiferent cat de mult timp de ia pentru rutinele noastre de infrumusetare obisnuite si care dintre produsele pe care le alegem sa le folosim, exista unele probleme care sunt cu mult mai dificil de rezolvat. Printre acestea, eruptiile si cosurile- si daca le aveti, nu va faceti griji, sunt surprinzator de obisnuit si, in general, inofensive – sunt inestetice si, pentru unii dintre noi, destul de jenante. Chiar daca ale dvs. nu sunt deosebit de proeminente, in masura in care altii nu le pot observa, faptul ca stiti ca aveti acnee sau o eruptie cutanata este suficienta pentru a va provoca ingrijorare constanta.

Deci, ce faci in legatura cu acest lucru? Cursul obisnuit de actiune este sa va rezervati o intalnire la salonul dvs. sau la un dermatolog, pentru a vedea cum sa eliminati cel mai bine aceste afectiuni ale pielii. Ati putea astepta mult timp pentru consultarea dvs. si apoi si mai mult timp pentru ca procesul propriu sa fie intreprins. Exista o optiune: ati putea cumpara un stilou de inselatorie si faceti-o singura, acasa!

Simplu si eficient

Gandul de a scoate acneea si cosurile la domiciliu, folosind un stilou ieftin cumparat, poate fi la inceput ingrijorator pentru tine; asigurati-va ca acestea sunt unelte sigure, testate si eficiente care sunt usor de utilizat si care sunt aprobate medical pentru uz casnic. Cum functioneaza? In general, ele functioneaza printr-o metoda cunoscuta sub numele de ionizare electronica a carbonului. Nu vom intra in detalii, dar este suficient sa spunem – inca o data – este o metoda incercata si testata si nimic nou spectaculos. Unele utilizeaza tehnologia de descarcare cu plasma si exista si alte metode.

Aceste stilouri sunt usor de folosit, unele sunt alimentate de la baterie, altele sunt alimentate de la retea sau alimentate cu USB, iar unele dintre acestea pot fi folosite pentru a elimina negii si alte pete. Am gasit o selectie buna din cele mai bune stilouri pentru indepartarea cosurilor pentru ca tu sa te poti uita, ca sa poti obtine o idee despre ceea ce face fiecare in parte. Veti gasi ca toate au niveluri de intensitate diferite si alte caracteristici diferite, astfel incat sa puteti cerceta modelele individuale si sa alegeti ceea ce va convine cel mai bine.