Cum sa potriviti outfitul cu machiajul

Cand trebuie sa alegeti intre multe piese vestimentare si numeroase produse de machiaj si culori, este usor sa exagerati. Din fericire, exista intotdeauna reguli de orientare utile si usor de inteles pentru potrivirea corecta a vestimentatiei si machiajului, astfel incat sa aratati intotdeauna atractive si elegante.

1. Tonurile neutre merg cel mai bine cu nude-ul
Daca nu sunteti sigure cum sa potriviti culorile, incepeti cu rujul – nude merge excelent cu culori neutre, in timp ce culorile calde si pamantesti sunt perfecte pentru smokey eyes. Aceste combinatii de culori pot fi purtate atat in timpul zilei cat si in timpul noptii.

2. Potriviti culorile luminoase cu stilul minimalist
Culorile luminoase integrate in machiajul buzelor sunt intotdeauna o alegere inspirata, asa ca trebuie sa faci doua lucruri: in primul rand, asigurati-va ca aveti aceeasi culoare si in vestimentatie, in al doilea rand, ramaneti la un stil simplu si minimalist pentru ca nu doriti sa epatati prea mult. Asadar, evitati combinatiile de haine stralucitoare si rujuri in culori stralucitoare.

3. Nuante reflectate in bijuterii
Privirea va arata pur si simplu superb daca includeti in machiajul ochilor nuante de violet, smarald sau safir. Daca ati ales elemente vestimentare care nu sunt atat de saturate din perspectiva cromaticii, machiajul trebuie sa fie in acele culori sau cel putin buzele trebuie sa fie conturate cu un rosu intens.

4. Momente stralucitoare
Daca sunteti pregatite pentru un eveniment festiv, incercati un fard argintiu pe colturile interioare ale ochilor sau aplicati un strat metalic intr-o culoare indrazneata – cu siguranta veti fi reperate!

Bineinteles, orice tinuta difera in functie de persoana care o poarta. Asta inseamna ca unele combinatii de nuante se vor potrivi unor femei, in timp ce altora nu in aceeasi masura. Trebuie doar sa incercati diferite stiluri pentru a-l descoperi cel perfect pentru dumneavoastra.