Cum sa fii increzatoare intr-o lume care femeile se rusineaza cu formele lor?

Lumea este plina de guri rele care intotdeauna se incapataneaza sa ne faca nesigure. Indiferent daca pricina unei conceptii eronate cu privire la imaginea de sine este o persoana care ne spune ca suntem „prea mari” sau „prea mii”, intotdeauna a existat, exista si probabil va exista cineva care sa ne aminteasca aceste lucruri. Totusi, in 2018 societatea trebuie (sau ar trebui) sa evolueze si sa ajunga in punctul in care sa nu fie nevoie sa ne rusinam pentru ceea ce suntem, ci sa ne mandrim cu cine suntem:

Opriti comparatiile
Toata lumea este diferita. Avem dimensiuni diferite si tonuri de piele diferite. Si, cu cat intelegeti cu mai multa usurinta acest lucru si intelegeti astfel ca a va compara cu ceilalti este un lucru inutil de facut, cu atat veti avea mai multa incredere in corpul vostru. Doar pentru ca nu arati ca altcineva, asta nu inseamna ca esti urata.

Fii deschisa sa incerci lucruri noi
Pierderea increderii in corpul nostru poate fi pur si simplu nascuta dintr-o detasare din partea ta, a stilului pe care-l abordezi si a aspectului pe care l-ai avut de ceva timp. In acest caz, incercati ceva nou! Fiti deschisi pentru a incerca lucruri pe care nu le-ati incercat niciodata inainte, cand vine vorba de corpul vostru. Acest lucru ar putea insemna sa faceti un exercitiu nou sau sa participi la o clasa de dans.

Grija pentru pielea ta
Ingrijirea corecta a pielii si rezultatele pe care le poate oferi pot functiona ca instrumente excelente in lupta pentru increderea in propriul corp, indiferent de intrigile conturate, astazi, in jurul aspectului fizic. O stralucire sanatoasa poate face minuni pentru increderea unei persoane in propriul corp, indiferent de dimensiunea, forma sau tonul pielii.

Dupa cum puteti vedea, exista inca modalitati de a fi increzatori in propriul corp in ciuda lumii in care traim!