Cum sa dai in vileag infidelitatea partenerului

Daca observati oricare dintre semnele de mai sus, urmatorul pas de facut poate fi sa va confruntati cu sotul dumneavoastra. Daca descoperiti ca deviaza si evita subiectul, acest lucru nu va ajuta decat sa va confirme temerile. Un alt mod de a face fata situatiei este folosirea unui serviciu de verificare de fond. Daca ati observat ca sotul dvs. petrece mai mult timp pe telefon sau computer, puteti incerca sa efectuati o verificare online de fond. Aceste verificari sunt suficient de simple pentru a rula si pot descoperi detaliile oricaror profiluri de socializare si site-uri de intalnire pe care sotul tau le-ar putea folosi. Daca iti gasesti sotul pe un site de intalniri, cu siguranta i-ai descoperit inselaciunea sau incercarile de a insela si il poti confrunta cu aceasta dovada.

Uneori s-ar putea sa nu poti gasi nicio dovada a profilurilor sale de intalnire sau a doua conturi de socializare. Aceasta nu este neaparat o dovada ca nu inseala. Daca ati observat ca a avut o conversatie pe telefonul sau care a sters mesajele, puteti incerca sa efectuati o cautare in fundal a acelei persoane. Uita-te sa vezi daca au un profil de site de intalniri si este posibil ca sotul tau sa le fi intalnit acolo. Este important sa retineti ca doar pentru ca vedeti unul sau chiar toate semnele de mai sus, nu dovedeste ca sotul dvs. este inselator. Iti ofera motive intemeiate sa suspectezi, dar exista sanse ca toate aceste semne sa aiba o explicatie inocenta. Vorbeste direct cu partenerul tau daca suspectezi infidelitatea lui si nu uita sa ramai calm si calculat.

Daca aveti nevoie de sfaturi sau indrumari pe aceasta tema, discutati cu un prieten sau terapeut de incredere. De asemenea, poate doriti sa participati la consiliere in casatorie cu partenerul dvs. daca simtiti ca increderea si intimitatea in relatie s-au descompus.