Cum reducem riscul de umflare excesiva a buzelor dupa injectarea lor

Popularitatea de injectare in buze este in crestere, deoarece multe alte persoane isi dau seama ca aceasta simpla procedura cosmetica poate oferi rezultate excelente. Amplificatoarele dermice, asa cum sunt cunoscute, sunt sigure daca procedura este efectuata corect si de catre un practicant experimentat – va recomandam sa consultati complet acreditarile lor inainte de a se angaja la procedura – si este o rutina foarte rapida.

Cu toate acestea, exista unele probleme care pot aparea dupa procedura – umflarea, de exemplu, este naturala la unele persoane – si au existat exemple in care oamenii au incercat singuri injectarea: acest lucru nu este recomandat in niciun fel, deoarece poate fi periculos . Urmatorul este un scurt set de instructiuni de ingrijire ulterioara care ar trebui sa ajute cu reactiile standard care pot aparea.

Reduce umflarea

Una dintre cele mai frecvente reactii in urma rutinelor de umplere dermica este cea a buzelor umflate. Nu trebuie sa va alarmati daca buzele dvs. se umfla asa cum se intampla in multe cazuri, dar puteti face unele lucruri pentru a reduce posibilitatea, asa ca iata sfaturile noastre:

Relaxati-va urmand rutina de umplere a buzelor si nu exagerati lucrurile pentru urmatoarele 24 de ore. Acest lucru va oferi corpului timp sa se stabileasca si va ajuta la prevenirea umflarii.
Nu mergeti in locuri foarte calduroase pentru ziua urmatoare procedurii; daca sunteti acasa, asigurati-va ca ramaneti intr-o camera racoroasa si evitati lumina soarelui fierbinte.
Stai departe de sare 24 de ore. Sarea va ajuta la deshidratare, ceea ce poate duce la umflarea crescuta.
Asigurati-va ca va mentineti hidratat consumand multa apa – mai mult decat in mod normal – in cele 24 de ore care urmeaza procedurii.
Daca doriti, va poate ajuta un pachet de gheata pe buze.
Cele de mai sus ar trebui sa va ajute sa va umflati cat mai putin.